Miley blijft Liam enorm veel sms'en

Terwijl Liam heel erg blij is eindelijk weer single te zijn.

Miley Cyrus mag dan wel besloten hebben haar ex-verloofde Liam Hemsworth niet meer te volgen op Twitter, maar ze mist het contact nog heel erg. Het voormalige kindsterretje blijkt Hemsworth enorm veel te sms’en, vooral ’s avonds laat.

Liam is al helemaal over Miley heen, zo lijkt het. Enige dagen geleden werd hij nog gespot toen hij in het openbaar aan het zoenen was met de Mexicaanse actrice Eiza González. Voor Miley gaat het niet zo snel, en daarom wil ze weer bij hem.

De 20-jarige actrice kan maar niet accepteren dat het voorbij is tussen haar en Liam (23). ”Miley vertelde mensen dat Liam van haar houdt. Ze sms’t hem erg veel, vooral laat op de avond. Zijn vrienden maken er grappen over. Liam wil niet gemeen zijn, hij wil gewoon single zijn.”

”Liam voelt zich beter dan ooit en niet meer gevangen in een relatie die al lange tijd niet meer werkte. Hij vindt het fijn eindelijk single te zijn en op vrouwenjacht te kunnen. Hij moet aan die verlangens toegeven, iets wat niet zou kunnen als hij getrouwd was.”

NieuwsFilm

meest populair