Fox plant televisieserie in Gotham City

Echter niet over Batman, maar Commissioner Gordon.

Fox zal een televisieserie gaan maken over een van de populairste personages van DC Comics. De zender gaat een serie met de titel Gotham maken, die zich af zal spelen in de wereld van Batman. De serie gaat echter niet om Batman draaien, maar om het oorsprongsverhaal van een ander populair personage uit die franchise.

De serie moet gaan draaien om Commissioner Gordon, en de oorsprong van enkele van de bekendste slechteriken uit de stad. Het personage werd volgens Deadline in 1939 geïntroduceerd in de allereerste Batman comic, en bedacht door Bill Finger en Bob Kane. Batman zal zelfs geen enkele rol gaan spelen in de serie.

Gordon was in vrijwel elke Batman film, serie en strip te zien. Zo werd het personage in de films van Christopher Nolan gespeeld door Gary Oldman. Deze televisieserie zal de eerste keer in tijden zijn dat Batman naar het kleine scherm komt.

Er zijn nog geen namen genoemd voor de rollen in de serie. Wel weten we dat Bruno Heller, die ons eerder The Mentalist bracht, zal werken aan de serie.



NieuwsFilm

meest populair