Algemeen

Eerste blik op Meryl Streep in 'Into the Woods'

Ze is bijna onherkenbaar als de boze heks.

door Jim Pedd op 28.09.2013 om 14:42 in Algemeen
Walt Disney Pictures heeft een eerste blik op de rol van Meryl Streep als de boze heks in Into the Woods vrijgegeven. De heks wil in deze film de resultaten van een vloek terugdraaien, zodat ze weer verdomde mooi wordt. Into the Woods is een verfilming van de gelijknamige Broadway Musical, waarin andere hoofdrollen weggelegd zijn voor Emily Blunt, Anna Kendrick, Chris Pine en Johnny Depp.

Het is een moderne twist op een aantal bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm, en bekijkt de gevolgen van de avonturen van Assepoester, Roodkapje, Sjakie en de Bonenstaak en Raponsje. Al hun verhalen zijn aan elkaar verbonden door het verhaal van een bakker, zijn vrouw en de heks die hen betoverde.

De door Rob Marshall geregisseerde film gaat eind december 2014 in première.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MoviesKnower

Avatar

Is dit een musical film of een film gebaseerd op een musical? Want de film heeft echt een geweldige cast maar ik hoop niet dat het zo'n film als Les Miserable...

TheFirst

Avatar

Het is een film gebaseerd op een musical, maar een ander soort musical dan Les Miserables, want daar was er de hele film door geen dialoog, maar zongen ze alles.

Bij Into The Woods is het volgens mij gewoon net zoals musicals als Mamma Mia en Sister Act, dus afwisselend liedjes en dialoog.

nieuwslaatste nieuws

meest populair