Algemeen

FT Off-topic 5 oktober 2013

Plaats hier al je filmnieuws en video's die wij (nog) niet geplaatst hebben.

door FilmTotaal op 05.10.2013 om 16:30 in Algemeen
Alles kan hier dus door jullie zelf gepost worden. Nieuwtjes, roddels, video's etc... (geen schaamteloze zelfpromotie of spam)

Graag zien we dat jullie een bronvermelding met link bij je bericht plaatsen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Halle Berry krijgt hoofdrol in 13-delige TV-serie van Steven Spielberg, genaamd 'Extant'. Komt op CBS.

Berry will play an astronaut trying to reconnect with her family when she returns after a year in outer space. Her experiences lead to events that change the course of history.

Jonathancrane

Avatar

Angelater "Halle Berry krijgt hoofdrol in 13-delige TV-serie van Steven Spielberg, genaamd 'Extant'. Komt op CBS.

Berry will play an astronaut trying to reconnect with her family when she returns after a year in outer space. Her experiences lead to events that change the course of history."


Haar carrière zit dus in de slop :P

StarWars2015

Avatar

Jonathancrane "Haar carrière zit dus in de slop :P"


Dus de carrières van Woody Harrelson en Matthew McConaughey zitten ook in het slop omdat ze in een tv-serie gaan spelen? Link
Tv-series worden alleen maar beter en krijgen steeds meer budget, in de toekomst zullen meer acteurs en actrices ook in tv-series gaan spelen.

Angelater

Avatar

StarWars2015 "Tv-series worden alleen maar beter en krijgen steeds meer budget, in de toekomst zullen meer acteurs en actrices ook in tv-series gaan spelen."

Ja, maar HBO staat bekend om machtige mini-series (wat technisch True Detective is met hun planning van nieuwe hoofdrolspelers per seizoen als het een succes is), en CBS is gewoon een standaard kanaal die iedereen in Amerika kan ontvangen geloof ik, zonder ervoor te betalen. Daarnaast is Spielberg ook niet een garantie (zijn HBO series niet meegerekend), want persoonlijk vind ik 'Falling Skies' nou ook geen bijzondere kwaliteit.

Het kan alle kanten opgaan is alles wat ik wilde zeggen :E

Jonathancrane

Avatar

StarWars2015 "Dus de carrières van Woody Harrelson en Matthew McConaughey zitten ook in het slop omdat ze in een tv-serie gaan spelen? Link
Tv-series worden alleen maar beter en krijgen steeds meer budget, in de toekomst zullen meer acteurs en actrices ook in tv-series gaan spelen."


Nee, haar carrière zit in de slop omdat haar laatste 6 films geen winst hebben geboekt. Ze had een mini-succes met The Call, waardoor ze ook terugkeert na X-Men, maar ze weet heel goed dat dit succes van korte duur is. CBS is een kanaal waar je meestal heen gaat als je een dagelijkse baan wilt hebben en de betere manier is om geld te krijgen dan straight to dvd films, wat acteurs als Val Kilmer, Christian Slater , Cuba Gooding Jr en vele andere tegenwoordig doen.

En idd Angelater heeft gelijk, HBO is een compleet ander soort televisie. Het is namelijk geen tv, het is HBO (zoals de slogan zegt).

nieuwslaatste nieuws

meest populair