Bioscoop releases week 41

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Turbo 3D (2013)


'Turbo' gaat over de slak Turbo, die ervan droomt om de snelste slak van de wereld te worden. Als hij op miraculeuze wijze de mogelijkheid krijgt om supersnel te bewegen, begint hij aan zijn tocht om de titel in de wacht te slepen.
Bekijk de afbeelding

Planes (2013)

Regie: Klay Hall

Hoog boven de wereld van 'Cars' vliegt 'Planes', Disneys aankomende animatiefilm waarin Dusty ervan droomt om deel te nemen in de spannendste race rondom de wereld. Maar er zijn een paar problemen. Zo is Dusty niet bepaald gebouwd om te racen, en heeft hij hoogtevrees. Ondanks zijn angst en aangemoedigd door zijn mentor Skipper, weet Dusty zich te kwalificeren voor de grote competitie.
Bekijk de afbeelding

Runner Runner (2013)


Runner Runner gaat over de student Richie Furst (Timberlake), die via een online pokerspel zijn collegegeld verspeeld. Als de eigenaar, de corrupte Ivan Block (Affleck), weet te traceren, wil Furst hem met zijn probleem confronteren. Uiteindelijk loopt het uit op een soort kat-en-muis-spel.
Bekijk de afbeelding

Metallica Through the Never (2013)


De eeuwenoude metalband Metallica heeft werk gemaakt van het opmerkelijke Metallica Through the Never, een 3D concertfilm waarin ook een verhaallijn is verwerkt. De Metallica-crew lid Trip krijgt die een speciale missie opgedragen en beleeft de nodige avonturen. Ook keert het zijn leven compleet ondersteboven.
Bekijk de afbeelding

About Time (2013)


De 21-jarige Tim Lake ontdekt na het zoveelste saaie onbevredigde nieuwsjaarfeestje dat hij kan tijdreizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel de loop van zijn eigen leven. Hij besluit zijn eigen leven wat aangenamer te maken met het krijgen van een vriendin. Helaas blijkt daten via tijdreizen net zo lastig als het klinkt.
Bekijk de afbeelding

De Club van Sinterklaas & De Pietenschool (2013)


Dit jaar geeft Sinterklaas één kind de kans om Piet te worden, en met hem mee te gaan op de Stoomboot. Maar wie haalt het examen?
Bekijk de afbeelding

La vie d'Adèle (2013)


De 15-jarige Adèle droomt van de liefde. Wanneer ze de geheimzinnige, blauwharige Emma ontmoet, neemt haar leven een andere wending. Door Emma leert ze zichzelf beter kennen en zo ontdekt ze langzamerhand dat ze op meisjes valt.
Bekijk de afbeelding

De Sneeuwkoningin (2012)


De Sneeuwkoningin maakte de wereld van eeuwige winter, waar de poolwind menselijke zielen doet bekoelen en emoties verdwijnen. Een meisje genaamd Gerda, haar fret Luta en Orm de trol moeten haar broer Kai en de wereld redden.
Bekijk de afbeelding

Zarafa (2012)


In Zaraf vertelt een grootvader zijn kleinkinderen het verhaal van Maki. Maki is een jonge jongen die ontsnapt uit zijn slavenbestaan en daarbij bevriend raakt met een giraffe, piraten ontmoet en zelfs in Parijs terecht komt.
Bekijk de afbeelding

Dummy Jim (2013)

Regie: Matt Hulse

Meer dan 50 jaar geleden stapte de dove James Duthie op de fiets en reed van zijn Schotse vissersdorp naar de poolcirkel en weer terug. Waarom? Daarom. Hulse werkte twaalf jaar aan deze visuele mix van documentaire en fictie.

Ook nog deze week: Doe Maar: Dit Is Alles


NieuwsFilm

meest populair