Video

Eerste blik op Disneys 'Avatar'-park

Over een paar jaar wordt James Camerons Pandora werkelijkheid.

door Bram de Groot op 15.10.2013 om 08:00 in Video
In 2009 keek zowat de gehele wereld zijn ogen uit bij het zien van Pandora, de fictieve maan uit James Camerons Avatar. Naast de Na'vi, de blauwe bewoners, sprong ook de prachtige en creatief gevonden natuur in het oog. Samen met Walt Disney werkt Cameron er nu aan om alles écht tot leven te wekken via een Avatar-park/attractie in Disneys Animal Kingdom Theme Park.

De baas van Walt Disney Parks and Resorts liet via de blog van DisneyParks weten dat in het Avatar-park zwevende bergen te zien zijn, dat het daar ook donker wordt en dat de planten licht geven en geluid maken. Ook kunnen de bezoekers ervaren hoe het is om te vliegen op een Banshee, de dino-achtige plug-in-vogels.

Hieronder een aantal concept-art en een video met o.a. James Cameron en veel beelden over de ontwikkeling van het Avatar-park.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kamajiisama

Avatar

Leuk..., en volgens mij heeft iemand op Pandora iets opgelopen aan z'n linkeroor :?

Angelater

Avatar

Tja, concept-art... betekent ook niet dat het er ook daadwerkelijk zo 'beeldschoon' uit komt te zien. Zou wel mooi zijn opzicht.

KeesjeNL

Avatar

Als je het échte Pandora wilt zien, maak dan een rondreis door China en trek een aantal dagen door het Wulingyuan-gebergte nabij vliegveld Zhangjiajie:E:

afbeelding

nieuwslaatste nieuws

meest populair