Marvel breidt flink uit op televisie

Er komen maar liefst vier series en één miniserie aan!

Deadline bericht dat Marvel in alle stilte een pakket van vier dramaseries en één miniserie voorbereidt. In totaal zou de studio zestig afleveringen willen maken. De series worden uitgezonden op Video On Demand kanalen en kabelnetwerken. Netflix, Amazon en WGN America worden door Deadline genoemd als kandidaten.

Die kandidaten zijn uiteraard erg geïnteresseerd in deze series, gezien het grote succes van de Agents of S.H.I.E.L.D. televisieserie. Onlangs werd groen licht gegeven om van die serie een volledig seizoen te maken.

Genoeg reden dus voor Marvel om uit te breiden en nieuwe televisieseries te ontwikkelen. Het kleine beeld is immers nog niet veroverd. Er worden nog geen namen genoemd voor de series, maar de kans is groot dat Marvel-adviseur Joss Whedon er wel op de één of andere manier mee te maken zal krijgen.

Op dit moment weten we van één serie zeker dat Marvel er aan werkt. Die is geinspireerd op de One Shot over Agent Carter (Hayley Atwell) die verscheen op de DVD van Iron Man 3. Het is onzeker of die serie op ABC te zien zal zijn, zoals bij Agents of S.H.I.E.L.D. het geval is.



NieuwsFilm

meest populair