Opnames 'Batman vs. Superman' komend weekend van start

Met een rugbywedstrijd tussen Gotham en Metropolis.

Dit weekend zal Zack Snyder al beginnen met het eerste deel van de opnames van Batman vs. Superman. THR schrijf dat een football wedstrijd tussen twee universiteiten moet dienen als basis voor een wedstrijd tussen Gotham en Metropolis, waarvan in ieder geval een deel te zien zal zijn in de film.

Daarmee wordt een eerder bericht van scenarist David S. Goyer bevestigd. Hij stelde dat de vervolgfilm al veel verder op weg was dan de meeste mensen denken. Toen werd gespeculeerd dat het scenario al op tafel zou liggen, en de preproductie van start kon gaan. Nu lijkt het er dus op dat de film nog veel verder in het productieproces is.

Volgens het bericht van THR worden in de pauze van de wedstrijd (die in werkelijkheid tussen East Los Angeles College en Victor Valley College gaat) drie takes opgenomen van een fictieve football wedstrijd tussen de Gotham City University en de Metropolis State University.

De supporters van de wedstrijd zouden zich dan korte tijd moeten voordoen als fans van Gotham City. De eerste opnames zouden dus wellicht dit weekend al gemaakt kunnen worden. Dat hoeft niet te betekenen dat Henry Cavill en Ben Affleck al hun spandex al aan moeten trekken. Andere berichten suggereren dat deze opnames vooral voorbereidend werk betreffen, en dat de werkelijke opnames pas in februari plaatsvinden.

Batman vs. Superman draait vanaf half juli 2015 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair