TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Warrior (2011)

Zaterdag 19 oktober om 20:00 op RTL5

In het drama van regisseur Gavin O'Connor (Pride and Glory, 2008) heeft een gepensioneerde staalarbeider / voormalig bokser (Nick Nolte) een groot alcohol probleem. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat zijn gezin uiteen is gevallen. Als hij zijn leven weer op de rit heeft, wint het het vertrouwen terug van zijn jongste zoon (Hardy) en maakt van hem een worstelaar c.q. martial arts-specialist. Zijn broer (Edgerton) heeft het echter niet zo op zijn vader en werkt aan een eigen loopbaan als worstelaar. De twee broers doen beide mee aan hetzelfde toernooi en komen recht tegenover elkaar te staan.
Bekijk de afbeelding

Dumb & Dumber (1994)

Zondag 20 oktober om 22:00 op NET5

Als iemand dom is, dan is het wel Lloyd Christmas. Zijn leven zonder werk, succes en geld is hij hartgrondig beu. Ook verlangt hij al jaren naar een vrouw die zijn holle bestaan voor hem kan opvullen. Iemand die weet dat twee plus twee gelijk is aan vier, en niet aan tweeëntwintig. Als hij de bloedmooie Mary Swanson ontmoet, weet Lloyd niet wat hem overkomt. Hij vertelt zijn - zo mogelijk nog dommere - kamergenoot Harry Dunn dat hij de 'ware' heeft gevonden. Samen met Harry reist Lloyd naar Aspen, op zoek naar Mary.
Bekijk de afbeelding

Beverly Hills Cop (1984)

Maandag 21 oktober om 20:30 op Veronica

De goedgebekte en eigenzinnige Detroit-agent Axel Foley komt altijd in conflict met zijn superieur, omdat hij de zaken op zijn eigen manier regelt en niet volgens het boekje. Wanneer zijn beste vriend wordt vermoord, vertrekt Axel in zijn oude rammelbak naar Beverly Hills om de moordenaars op te sporen.
Bekijk de afbeelding

Enemy of the State (1998)

Dinsdag 22 oktober om 22:20 op Veronica
Regie: Tony Scott

Advocaat Robert Clayton Dean krijgt, zonder dat hij het weet, een video in handen waaruit blijkt dat een topfunctionaris van de Nationale Security Agency betrokken is bij een politieke moord. Vanaf dat moment wordt Dean het doelwit van een team NSA-agenten.
Bekijk de afbeelding

The Way Back (2010)

Woensdag 23 oktober om 20:30 op RTL7
Regie: Peter Weir

The Way Back vertelt het waargebeurde verhaal van een aantal krijgsgevangenen in de Tweede Wereldoorlog. Deze gevangenen beginnen aan een lange tocht naar de vrijheid nadat ze weten te ontsnappen uit een strafkamp in Siberië. Deze tocht, die zo'n 10.000 kilometer bedraagt, voert hen van het koude Siberië via de Gobi woestijn naar Himalaya en India.
Bekijk de afbeelding

The Dark Knight (2008)

Donderdag 24 oktober om 20:30 op Veronica

Met de hulp van politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent rolt Batman de resterende bendes in Gotham City op. Maar wanneer een psychopatische crimineel, beter bekend als The Joker, de straten onveilig maakt, vervalt de stad in chaos.
Bekijk de afbeelding

The Fighter (2010)

Vrijdag 25 oktober om 22:20 op Canvas

'The Fighter' vertelt het verhaal van "Irish" Mickey Ward (Mark Wahlberg), een vechter uit Boston die op het punt staat zijn handschoenen in de ring te gooien, als zijn halfbroer, voormalig bokser Dicky Eklund (Christian Bale), na een gevangenisstraf van vijftien jaar weer in zijn leven komt. Om weer met zichzelf in het reine te komen, helpt hij zijn halfbroertje door hem te trainen voor de kampioenschappen in de lichtgewichtcategorie.

Zoals Blockbuster terecht opmerkte, stond er een fout in het overzicht deze week! The Avengers komende donderdag was inderdaad niet die uit 2012, maar die uit 1998.




NieuwsFilm

meest populair