Kristen Bell getrouwd

Dax Shepard is de gelukkige.

Het stel Kristen Bell (Frozen, 2013) en Dax Shepard (Hit & Run, 2012) gaan sinds deze week als man en vrouw door het leven. Dat heeft de actrice vandaag zelf bevestigd via haar persoonlijke Twitterpagina.

De acteurs zijn al sinds 2007 samen en hebben samen een zeven maanden oude dochter, Lincoln. Bell en Shepard hebben altijd gezegd dat ze pas zouden trouwen van zodra het homohuwelijk in Californië gelegaliseerd zou zijn.

"Het zou niet juist aanvoelen om van een recht gebruik te maken waar niet alle burgers in onze staat van kunnen genieten", liet de 'House Of Lies'-actrice vorig jaar in augustus aan het Amerikaanse tijdschrift People weten.

Shepard vroeg Bell meer dan drie jaar geleden ten huwelijk met een diamanten ring van drie karaat. Het koppel had op dat moment geen plannen om er een grote bruiloft van te maken: "We zullen geen trouwfeest geven, maar in alle stilte trouwen", aldus Shepard. Het koppel trouwde eergisteren uiteindelijk zonder al te veel toeters en bellen in Los Angeles.

"Met alle respect voor de mensen die er wél een grote dag van willen maken, vooral voor de meiden", verklaarde Bell. "Maar wij krijgen in ons dagdagelijkse leven al genoeg aandacht. Ik draag al genoeg feestkledij!"



NieuwsFilm

meest populair