'Army of Darkness' bevestigd door Bruce Campbell!

Een vierde originele 'Evil Dead' lijkt dus wel degelijk in de maak.

Afgelopen weekend plaatsten we nog een poll over de films van regisseur Sam Raimi en nu heeft Bruce Campbell, een goede vriend van Raimi en uiteraard de hoofdrolspeler in de film, aangekondigd dat er een vervolg komt op Raimi's Army of Darkness. Volgens Bloody Disgusting bevestigde Campbell de eerdere geruchten op Wizard World Nashville Comic Con.

Campbell staat te springen om met een vierde originele Evil Dead-film aan de gang te gaan, aangezien Army of Darkness al twintig aar oud is en hij zelf zeeën van tijd heeft: “The last one was twenty-two years ago. I just haven’t been racing to do it. Sam Raimi is just a little bit busy making the biggest movies in Hollywood. I used to be busy. Now I’m not. That’s why I’m here.” Vanuit het publiek werd gevraagd of een vervolg er wel zou gaan komen nu regisseur Raimi zich vooral bezighoudt met de grote blockbusters. Het antwoord van Campbell was kort en krachtig: “The answer is Yes”

Begin dit jaar werd nog gezegd dat de redelijk succesvolle remake Evil Dead en de originele reeks elkaar tegen gaan komen. Volgens regisseur Fede Alvarez zou hij eerst een vervolg maken op zijn remake en Raimi een derde sequel op zijn reeks. Vervolgens zouden de films elkaar treffen in een afsluitende zevende deel.

This Is My Boomstick!



NieuwsFilm

meest populair