Eerste blik op onderzeeboot-thriller 'Black Sea' met Jude Law

Regisseur van 'The Last King of Scotland' vult het duidelijk geliefde genre aan met nog een titel.

Ook in 2014 verschijnt er weer een onderzeeboot-thriller. Dit keer is het acteur Jude Law (Cold Mountain, 2003) die zich heeft laten verleiden. Hij speelt namelijk de hoofdrol in Black Sea, die wordt geregisseerd door The Last King of Scotland-regisseur Kevin MacDonald. Op de website van Entertainment Weekly verschenen de eerste foto's uit de zoveelste film in het duidelijk geliefde genre.

De reden waarom MacDonald zich wilde wagen aan een dergelijke film legt de regisseur zelf uit aan EW. Het heeft alles te maken met de fatale gevolgen van een foute beslissing aan het roer van een duikboot: "They're incredibly tense, exciting films because of the claustrophobia and the sense that you're somewhere you shouldn't be. Like in space, if something goes wrong, you're dead."

Black Sea zal voor 80% in de onderzeeër plaatsvinden. Het hoofdpersonage Capt. Robinson (Law) gaat op zoek naar een oude Russische U-boat, die naar het schijnt vol zit met nazi-goud. De foto's verraden al een beetje of hij het gaat vinden.







NieuwsFilm

meest populair