DVD releases week 43

Met deze week o.a. Man of Steel en Despicable Me 2.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Man of Steel (2013)


De op de planeet Krypton geboren Kal-El wordt op jonge leeftijd door zijn biologische ouders naar de aarde gestuurd. Op de aarde wordt Kal-El geadopteerd door Jonathan en Martha Kent en neemt daarbij een nieuwe naam aan, Clark Kent. Naarmate Clark ouder wordt, komt hij tot de ontdekking dat hij superkrachten heeft. Wanneer de aarde vervolgens bedreigd wordt door een buitenaards ras, wat later zijn eigen ras blijkt te zijn, besluit Clark om zijn superkrachten te gebruiken om de aarde te beschermen. Om zichzelf en zijn omgeving te beschermen doet hij dit onder een nieuwe identiteit genaamd Superman
Bekijk de afbeelding

Despicable Me 2 (2013)


Gru (Steve Carrell), het kwaadaardige meesterbrein, is terug maar heeft zijn leven gebeterd en 3 kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen vallen zij in een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het rondhangen wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.
Bekijk de afbeelding

Promised Land (2012)


Steve Butler (Matt Damon) is een verkoper bij een aardgasbedrijf. Hij komt samen met zijn collega Sue Thomason (McDormand) in een landelijk plaatsje waar het bedrijf nieuwe bronnen wil aanboren. Het stadje is hard getroffen door de economische malaise van de afgelopen jaren en de twee buitenstaanders zien kansen dat de lokale bevolking hun zakelijk aanbod zal aanvaarden. Wat een eenvoudige taak lijkt voor het duo, wordt echter bemoeilijkt door de enorm gerespecteerde leraar Frank Yates (Hal Holbrook), die gesteund wordt door de campagneleider Dustin Noble (John Krasinski).
Bekijk de afbeelding

A Late Quartet (2012)


In 'A Late Quartet' zijn vier muzikanten met elkaar verbonden door hun passie voor muziek. De ziekte van de "leider" stelt hun vriendschap op de proef, waardoor zowel hun privéleven als hun gedachten over de verdere onderlinge relatie deuken oplopen.
Bekijk de afbeelding

Kapringen (2012)


Een Deens vrachtschip wordt gekaapt door Somalische piraten. Wat volgt is een slepende onderhandeling met de autoriteiten in Kopenhagen en de piraten, die de levens van de bemanningsleden dreigen te nemen als niet aan hun eisen voldaan wordt.
Bekijk de afbeelding

Frances Ha (2012)


'Frances Ha' gaat over een leuke, jonge danseres in New York die op zoek is naar haar plaats in het leven. Hierbij krijgt ze te maken met haar oppervlakkige vrienden, onfortuinlijke gebeurtenissen en tegenslagen in haar carrière.
Bekijk de afbeelding

I Want Your Love (2012)


Na een tiental jaren in San Francisco gewoond te hebben, moet Jesse, een kunstenaar, terugkeren naar zijn geboortegrond: het middenwesten van de Verenigde Staten. Hij is blut en kan zich het leven in de grote stad niet langer veroorloven. Op de laatste avond komen vrienden en ex-geliefden bijeen voor een afscheidsfeest. Het wordt zo voor Jesse nog moeilijker om weg te gaan.
Bekijk de afbeelding

Infancia clandestina (2011)


Juan leeft in clandestiniteit. Net als zijn moeder, zijn vader en zijn geliefde oom Beto, buiten zijn huis en onder een andere naam. Op school staat Juan bekend als Ernesto. En hij ontmoet María, die maar één naam heeft. Deze waargebeurde film, die zich afspeelt in het Argentinië van 1979, draait om de liefde.
Bekijk de afbeelding

In Another Country (2012)


Een jonge vrouw en haar moeder vluchten naar de kuststad Mohang om hun groeiende schuldenberg te ontlopen. De jonge vrouw begint te schrijven aan het scenario voor een korte film om haar zenuwen te bedaren: Er zijn drie vrouwen die alledrie Anne heten, en elke vrouw bezoekt achtereenvolgens het kuststadje Mahong. Een jonge vrouw baat het kleine hotel van haar ouders uit, aan het strand van Mahong. Een strandwacht loopt onrustig over strand. Elke Anne verblijft in dit kleine hotel, krijgt hulp van de dochter van de eigenaars en waagt zich op het strand waar ze de strandwacht ontmoeten.
Bekijk de afbeelding

Les beaux jours (2013)


Eindelijk kan Caroline met pensioen. Een nieuw leven ligt voor haar: tijd om voor haar kinderen te zorgen, voor haar echtgenoot en bovenal voor zichzelf. Ze leert echter al snel dat deze nieuwe vrijheid synoniem staat voor verveling en leegheid. Vooral wanneer ze als verjaardagscadeau een lidmaatschapskaart voor een seniorenclub krijgt. Aanvankelijk met tegenzin besluit ze toch om er heen te gaan. En vreemd genoeg ontmoet ze er fantastische mensen, met name een jonge leraar in computerwetenschappen, die helemaal niet ongevoelig is voor haar charmes. Caroline zal gaandeweg opnieuw de controle over haar leven nemen en een tweede jeugd beleven.
Bekijk de afbeelding

Now, Forager (2012)


Lucien en Regina zijn verzamelaars. Ze zoeken in de bossen naar wilde paddenstoelen en verkopen die aan restaurants in New York. Ze leven eenvoudig, naar de grillen van de seizoenen. Als Regina meer stabiliteit zoekt, komt hun huwelijk sterk onder druk te staan.
Bekijk de afbeelding

Vive la France (2013)


Muzafar en Feruz komen uit Taboulistan, een klein landje in Centraal-Azië waarvan werkelijk niemand het bestaan kent. De twee zijn daar schapenherders. Om meer bekendheid te verwerven op het internationale toneel bedenkt de president van het land een ingenieus plan. De twee herders moeten zich op het 'publicitaire' terrorisme storten. Hun doel? Het opblazen van de Eiffeltoren.
Bekijk de afbeelding

Tabloid (2010)


Een documenaire over een voormalige Miss Wyoming. Zij wordt aangeklaagd voor het ontvoeren en vasthouden van een jongen Mormoon.


NieuwsFilm

meest populair