Tienerzoon Michael Douglas heeft acteerambities

De 13-jarige wil zelfs al van school af om een Hollywood-grootheid te worden.

Het acteren zit de familie Douglas duidelijk in de genen. Na grootvader Kirk, vader Michael en, in iets mindere mate broer Cameron, lijkt nu ook de jongste Douglas-telg het acteervirus te pakken te hebben.

Dylan, de 13-jarige zoon van Michael en Catherine Zeta-Jones vroeg zijn vader onlangs om hem te helpen een doorbraak te maken in Hollywood. Dat onthulde de 69-jarige acteur gisterenavond tijdens de Tonight Show with Jay Leno. "Dylan ziet geen reden om iets anders te doen. Zo wil hij bijvoorbeeld niet meer naar school omdat hij acteur wil worden", aldus vader Michael.

"Hij zei op een dag tegen me: 'Pap, je hebt me gezien in de musical Oliver, waarin ik de Artful Dodger speelde'. Ja, antwoordde ik, je was fantastisch. Waarop hij zei: 'Dus pap, waarom kun je niet als kruiwagen fungeren?' Hij is dus al met me aan het onderhandelen."

Ondanks Dylans enthousiasme staat Michael nog niet geheel te springen om zijn tienerzoon al op zo'n jonge leeftijd volledig voor het acteerberoep te zien gaan. "Kijk, ik vind het geweldig. Ik heb hem nooit deze richting ingestuurd. Hij wil het zelf. Het enige waar ik me zorgen over maak is het 'ik heb geen school meer nodig'-ding."



NieuwsFilm

meest populair