Bioscoopreleases week 43

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Insidious: Chapter 2 (2013)

Regie: James Wan

Josh (Patrick Wilson) en Renai Lambert (Rose Byrne) zijn dolgelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton (Ty Simpkins), die ternauwernood een bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen met behulp van zijn vader. Josh' ongewone connectie met deze bovennatuurlijke wereld blijft echter een gevaar. De Lamberts besluiten samen om dieper in zijn jeugd te graven om te achterhalen wat de oorzaak is van deze connectie.
Bekijk de afbeelding

Machete Kills (2013)


In dit vervolg wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte de wereld onderdompelen in oorlog. Aan Machete dus de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken om een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.
Bekijk de afbeelding

What Maisie Knew (2012)


De titelrol is voor de jonge nieuwkomer Onata Aprile, die een meisje speelt dat de dupe wordt van het feit dat haar ouders gaan scheiden. Haar moeder (Moore) was ooit een rockster en haar vader (Coogan) handelt in kunst. Na een pijnlijke scheiding hertrouwen beide ouders met respectievelijk Lincoln (Skarsgård) en Margo (Joanna Vanderham) en de rust lijkt wedergekeerd voor Maisie. Maar dan worden Lincoln en Margo toevalligerwijs verliefd op elkaar en begint de ellende voor Maisie weer van vooraf aan.
Bekijk de afbeelding

Bad Grandpa (2013)


'Bad Grandpa' is een film in de Jackass-franchise. Het personage van Johnny Knoxville 'Irving Zisman' neemt gewone mensen in de maling. In 'Jackass Presents: Bad Grandpa' gaat Zisman samen met zijn acht-jarige kleinzoon op een road trip, waarbij hij zoveel mogelijk mensen probeert te beledigen en te choqueren.
Bekijk de afbeelding

Love & Fungi (2012)


Lucien en Regina zijn verzamelaars. Ze zoeken in de bossen naar wilde paddenstoelen en verkopen die aan restaurants in New York. Ze leven eenvoudig, naar de grillen van de seizoenen. Als Regina meer stabiliteit zoekt, komt hun huwelijk sterk onder druk te staan.
Bekijk de afbeelding

Workers (2013)


Na een leven van werken in Tijuana, worden Rafael en Lidia het slachtoffer van onrechtvaardigheid tegen hun rechten en waardigheid. Rafael ontdekt dat, door een foutje in het papierwerk, hij zijn pensioen niet zal ontvangen. Lidia komt erachter dat haar werkgever zijn hele erfenis aan de hond geeft. De twee gaan elk op hun eigen manier de strijd aan. Rafael met een bedrijf, en Lidia met een hond.


NieuwsFilm

meest populair