Algemeen

TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

door Jim Pedd op 25.10.2013 om 16:28 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

The Departed (2006)

Zaterdag 26 oktober om 22:00 op Veronica

De jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo Dicaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson). Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Colin bereikt een machtige positie binnen de Speciale Onderzoeks Eenheid. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven waarin ze continu informatie verzamelen over de plannen en tegenmaatregelen van de organisaties die ze zijn binnengedrongen. Wanneer duidelijk wordt voor zowel criminelen als politie dat er een verklikker in hun midden is, zijn Billy en Colin in levensgevaar. Beiden moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden....

Daybreakers (2009)

Zondag 27 oktober om 22:00 op RTL7

Het is 2017. Door een virus zijn bijna alle mensen veranderd in een vampier. De mensen die over zijn, worden gebruikt als fastfood. Als een wetenschapper besluit de mensheid te redden, breekt er een strijd uit tussen de vampiers

Juno (2007)

Maandag 28 oktober om 20:30 op RTL7

Juno MacGuff is een typische tiener, met als enige uitzondering dat ze negen emotionele maanden voor de boeg heeft. Ze is zwanger!

Million Dollar Baby (2004)

Dinsdag 29 oktober om 20:30 op RTL8

De bokstrainer Frankie Dunn (Clint Eastwood) heeft al heel lang niemand meer toegelaten tot zijn persoonlijke leven, totdat Maggie Fitzgerald (Hilary Swank) zijn trainingszaal binnenstapt. Getekend door een zwaar bestaan heeft de jonge Maggie zich met puur talent en wilskracht een weg naar de boksring weten te knokken. Nu heeft ze meer dan ooit iemand nodig die in haar gelooft, maar het laatste waar Frankie op zit te wachten is de verantwoording te dragen voor Maggie. Toch, door Maggies wil en vastberadenheid, gaat Frankie haar trainen. Gaandeweg ontdekken de twee dat ze een gemeenschappelijke passie delen en er ontstaat een gevoel van onderlinge verbondenheid.

The Abyss (1989)

Woensdag 30 oktober om 23:10 op RTL7

Tijdens de Koude Oorlog wordt een Amerikaanse nucleaire onderzeeër aangevallen, en zinkt naar de bodem van de oceaan. De marine vraagt de hulp van een aantal mensen die aan het werk zijn op een nabijgelegen olieplatform om de onderzeeër te lokaliseren. Terwijl de crew de missie probeert uit te voeren, komen ze enkele problemen tegen, en ontdekken ze dat ze misschien niet alleen zijn...

Top Gun (1986)

Donderdag 31 oktober om 20:30 op RTL7
Regie: Tony Scott

Maverick wordt samen met zijn co-piloot Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

Vrijdag 1 november om 20:30 op RTL5

Wanneer er een buitenaardse invasie plaatsvindt in Los Angeles worden een leger sergeant (Aaron Eckhart) en zijn eenheid ingezet om de stad te beschermen. Hij en zijn team vormen in de straten van Los Angeles de eerste en laatste verdedigingslinie tegen deze onbekende, maar zeer gevaarlijke strijdkrachten.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Jammer van die laatste tip in dit rijtje - had dan toch Elegy genomen, verder wel weer mooie films.

Frietgezicht

Avatar

Zitten zeker goede bij maar altijd zo Amerikaans. Wanneer zenden ze keer films als Oldboy, Haute Tensiom en Martyrs uit om maar wat te noemen. Dan kijk ik misschien keer film op tv.

Decepticon

Avatar

benjamin "Jammer van die laatste tip in dit rijtje - had dan toch Elegy genomen, verder wel weer mooie films."
Helemaal niet jammer. Dat is de tv premiere van een goede blockbuster! Blijft een fantastische film.
Weer aardig wat goede films deze week, Juno ook maar eens weer opnemen.

Blockbuster

Avatar

Decepticon "Helemaal niet jammer. Dat is de tv premiere van een goede blockbuster! Blijft een fantastische film.
Weer aardig wat goede films deze week, Juno ook maar eens weer opnemen."


World Invasion: Battle Los Angeles is allang een keer geweest hoor, in januari. Toen geen tip geworden, omdat de gidsen weer een foutje hadden gemaakt, met die andere Battle Of Los Angeles van The Asylum (goedkope rip). ;) Maar deze van SONY is natuurlijk stukken beter en explosiever. Vind het een goede keuze van FT. Voor zondag is Daybreakers ook goed gekozen. The Bucket List is slecht, en vol erbarmelijke special effects en stunts. Vind het een mooi lijstje geworden voor de hele week. :D Als alles doorgaat dan. :P Juno komt ingelast, maar in een paar gidsen staat Angus Thongs And Perfect Snogging (2008). O+

M0vieFreak

Avatar

The Departed is de beste van de week Smiley face

Angelater

Avatar

Decepticon "Blijft een fantastische film."

Fantastisch misselijk, ja.

Pete_027

Avatar

Op het waardeloze World Invasion: Battle Los Angeles (2011) na allemaal goede films volgende week.

JamesBond

Avatar

'The Departed' en 'Top Gun' T+)

JamesBond

Avatar

Triplepost :P (Er ging iets verkeerd)

Decepticon

Avatar

Blockbuster "World Invasion: Battle Los Angeles is allang een keer geweest hoor, in januari. Toen geen tip geworden, omdat de gidsen weer een foutje hadden gemaakt, met die andere Battle Of Los Angeles van The Asylum (goedkope rip). ;) Maar deze van SONY is natuurlijk stukken beter en explosiever. Vind het een goede keuze van FT. Voor zondag is Daybreakers ook goed gekozen. The Bucket List is slecht, en vol erbarmelijke special effects en stunts. Vind het een mooi lijstje geworden voor de hele week. :D Als alles doorgaat dan. :P Juno komt ingelast, maar in een paar gidsen staat Angus Thongs And Perfect Snogging (2008). O+"
Ik vond the Bucket List best heel aardig, uiteraard door de 2 hoofdrolspelers.
Daybreakers is idd een goede film, maar toen ik hem voor het eerst zag, had ik meer actie verwacht.
Dat Battle LA in januari al op tv was, was me ontgaan. Ik vind het een fantastische film, goed verhaal, goede acteurs in goed geschreven rollen, goede FX en je krijgt gewoon een goede oorlogsfilm met aliens als bad guys ipv een ander land of terroristische groep.

johnwayne

Avatar

Ik vind dat FT te vaak voor de gemakkelijke keuze gaat en daarbij ook nog eens films aanraadt die in de laatste maanden al tip zijn geweest.
Voor zondag vind ik Daybreakers geen geweldige tip (matig vampiergeneuzel met een sf-sausje). 's Middags is Quo Vadis? te zien. Een ouderwetse spektakelfilm, over het begin van de Christenvervolging door keizer Nero (een geweldige rol van Peter Ustinov) die Rome zelfs laat afbranden.
Op vrijdag waren ook betere tips te bedenken o.a. Un Prophete en The Accused.

nieuwslaatste nieuws

meest populair