Ben Affleck twijfelde in eerste instantie over 'Batman vs. Superman'

Maar hij gelooft in de visie van regisseur Zack Snyder.

Toen aangekondigd werd dat Ben Affleck de nieuwe Batman zou worden in Zack Snyders Batman vs. Superman werd daar op zijn zachtst gezegd ontevreden op gereageerd. De acteur vertelde zelf nog dat de eerste reactie die hij zelf las negatief was. In een interview vertelt hij verder over de rol van Batman.

"Oorspronkelijk was ik terughudend, omdat ik niet het gevoel had dat ik in het traditionele beeld van Batman pas, maar toen Zack me het concept liet zien, en dat het anders zal zijn dan de geweldige films van Chris en Christian, maar nog altijd in lijn met traditie, werd ik enthousiast," vertelde Affleck. "Iets anders en nieuws doen is altijd moeilijk, maar deel van de sensatie, het risico is natuurlijk dat het niet voldoet aan de verwachtingen. De waarheid is, het is de film, en de uitvoering ervan waar alle acteurs op leunen, en ik vertrouw op Zacks visie."

Verder bevestigde Ben Affleck de eerdere woorden van Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara, dat de nieuwe Batman een oudere zal zijn. Een doorvochten persoon, die al een tijdje meedraait in het vak.

"Ik wil er niet verder op ingaan, want ik wil gebruik kunnen maken van de reactie van het publiek als ze het nieuwe hiervan zien."

In Batman vs. Superman spelen ook Henry Cavill, Amy Adams, Diane Lane en Laurence Fishburne rollen. In de VS gaat deze op 17 juli 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair