Gerucht: Batman draagt pak uit graphic novel Batman: Noel

Een grijs pak dus.

In de vier maanden sinds Batman vs. Superman aangekondigd werd, hebben we vele geruchten voorbij zien komen. Nu diverse departementen rondom de megaproductie zich voorbereiden op de opnames, worden er uiteraard sets, voertuigen en kostuums ontworpen. Vandaag is er een gerucht over het kostuum dat Ben Afflecks Batman zal dragen.

Hij zal logischerwijs een nieuw pak moeten dragen, zodat hij niet verward kan worden met de Batman van Christopher Nolan. Volgens CBM, toegegeven niet de meest betrouwbare bron, zou het pak geïnspireerd worden op de in 2011 verschenen graphic novel Batman: Noel. Dat kun je op de thumb hiernaast zien.

Het pak heeft min of meer alle kenmerken die we gewend zijn van een Batman-pak. Met als grote verschil dat het pak uit Noel grijs is, niet zwart. Daardoor ziet het er nogal gebruikt uit, en dat is wel in lijn met Afflecks Batman zoals de studio die voor ogen heeft.

Het is niet meer dan een gerucht, en CBM heeft helaas geen goede reputatie als het aankomt op scoops. Interessant is het in ieder geval wel.



NieuwsFilm

meest populair