Algemeen

Wederom een opvallend affiche voor 'Nurse 3D'

Paz De La Huerta prijst de thriller op geheel eigen wijze aan.

door Bram de Groot op 01.11.2013 om 17:16 in Algemeen
Geruime tijd terug zagen we al opvallende posters (hier en hier) voorbijkomen van de Lionsgate's thriller Nurse 3D, waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor Katrina Bowden (Tucker & Dale vs Evil, 2010) en Paz De La Huerta (Enter the Void, 2009). Nu de Amerikaanse release dichterbij komt, kon men het niet laten om De La Huerta weer een opvallend affiche te geven.

In de States verschijnt het op 7 februari 2014. Een Nederlandse datum is niet bekend. Ondanks dat Nurse 3D al een tijdje op de plank ligt, is er geen trailer beschikbaar.De thriller van regisseur Douglas Aarniokoski, bekend van The Day (2011), gaat over de mooie en toegewijde verpleegster Abby Russell (De La Huerta) met een opmerkelijke en geheime uitdaging: ze martelt ontrouwe mannen. De film is deels gebaseerd op de fotoreeks van Tim Palen waarin mooie, maar ook onbetrouwbare verpleegsters zijn afgebeeld.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

De andere poster was voor mij al genoeg om deze film te moeten zien. Echt een lekker ehh leuke vrouw. En de poster beloofd kwaliteit.

benjamin

Avatar

Weer zo'n fout filmpje, zegt mij op zich niet al te veel en kans bestaat dat het nooit de Lage Landen zal halen. Vind die Paz trouwens ook niet zo knap en wat mij betreft is haar stem ook een afknapper.

SeanDeNiro

Avatar

Waarschijnlijk omdat je een verzuurde homofiel bent die er een gewoonte van maakt de mening van een ander, ongevraagd, compleet af te zeiken.

benjamin

Avatar

SeanDeNiro "Waarschijnlijk omdat je een verzuurde homofiel bent die er een gewoonte van maakt de mening van een ander, ongevraagd, compleet af te zeiken."


Dat is uiteraard een conclusie die je zou kunnen trekken als blijkt dat mensen een andere mening hebben dan die van jou, maar helaas een foutieve. Maar goed, even goede vrienden, iedereen kan zich al eens vergissen, per slot van zake zijn wij geen van allen perfecte wezens.

Rorschach

Avatar

Unexpected turn of events!

NieuwsFilm

meest populair