Nurse 3-D (2013)

Your pain is her pleasure.

4,5 details

  • 84 Min
  • Horror
  • Thriller
  • Verenigde Staten
84 Min Verenigde Staten

Verpleegster Abby Russell verleidt overspelige mannen, om ze vervolgens op brute wijze te vermoorden. Als iemand in het ziekenhuis waar ze werkt zo zijn vermoedens begint te krijgen dat er iets niet helemaal klopt, beginnen de zaken uit de hand te lopen...

Regie
Douglas Aarniokoski
Cast
Kathleen Turner, Paz de la Huerta, Michael Eklund, Katrina Bowden, Adam Herschman, Judd Nelson, Boris Kodjoe, Corbin Bleu, Niecy Nash, Michael Therriault, Lauro Chartrand, Melanie Scrofano, Stephan Dubeau, Jeff Pangman, Yulia Lukin.
Opbrengst
$ 10.000.000
Release
07.02.2014
Release NL
27.02.2014
Release DVD
06.05.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Doug Aarniokoski | Cast: Paz de la Huerta (Abby Russell), Katrina Bowden (Danni), Corbin Bleu (Steve), Judd Nelson (Dr. Robert Morris), Boris Kodjoe (rechercheur John Rogan), Adam Herschman (Jared), Niecy Nash (Regina), Martin Donovan (Larry Cook), e.a. | Speelduur: 84 minuten | Jaar: 2013

In Nurse ontmoeten we Danni, een jonge verpleegster die net haar opleiding heeft afgerond. In het ziekenhuis waar ze aan de slag gaat, wordt ze begeleid door de ervaren Abby, die haar wegwijs maakt in de hectische wereld van de eerste hulp. De twee worden snel vriendinnen, maar als Abby's vriendschap omslaat in obsessie, komt Danni erachter dat Abby er ook buiten haar werk een moordend schema op nahoudt.

De openingstitels, vormgegeven als ouderwetse pin-ups, laten er geen misverstand over bestaan: Nurse is pure exploitatie. Tijdens werkuren paraderen de verpleegsters kortgerokt en hooggehakt door de gangen, om daarna gezamenlijk af te douchen in een kleedkamer die rechtstreeks uit de fantasie van een tienerjongen lijkt te komen. De mannelijke dokters kunnen hun handen maar moeilijk van de dames afhouden, en er wordt dan ook flink wat afgeflikflooid in het ziekenhuis. Het is zo subtiel als een pornofilm. Zelfs de dialogen, die overlopen van de dubbele betekenissen, klinken alsof ze door Kim Holland zijn geschreven.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

Nurse 3-D Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Nurse 3-D

acties