Denise Richards is het zat om voor Charlie Sheens kinderen te zorgen

Tweelingen Bob en Max zijn erg gewelddadig en zouden zelfs dieren martelen.

Denise Richards is het zat om voor de tweelingen van haar ex-man Charlie Sheen en Brooke Mueller te zorgen. Volgens de actrice zijn Bob en Max erg gewelddadig zijn en zouden ze zelfs huisdieren martelen. TMZ meldt dat Richards inmiddels een brief heeft gestuurd aan de Amerikaanse Jeugdzorg waarin ze de situatie uitlegt.

De twee jongens gedragen zich regelmatig 'als een soort zombie' en pakken de honden van Richards vaak hard aan. Zo zouden ze de dieren veelvuldig een schop verkopen. Soms gaan ze nog verder en knijpen ze de koppen van de honden fijn en gaan ze soms zelfs over tot wurging. Er is hier zeker geen sprake van een ongelukje; volgens Richards weten de knulletjes dondersgoed waar ze mee bezig zijn.

Bob en Max beperken zich overigens niet tot honden, ook de drie dochters van Richards moeten het vaak ontgelden. De meisjes zouden meermaals zijn geslagen, getrapt, gekrabd, gebeten en bespuugd door de ettertjes van Sheen. Ook hebben ze op een dag hun eigen poep naar één van de zusjes gegooid.

Gezien hun krankzinnige gedrag mag het geen verrassing heten dat het op school ook niet zo lekker gaat met de jongens. Bob doet andere kinderen pijn en verkoopt leraren af en toe een mep. Inmiddels heeft Richards al van meerdere kinderartsen te horen gekregen dat het raadzaam is om psychologische hulp voor ze te zoeken. Moeder Mueller staat dit echter niet toe.

Laatstgenoemde is de reden dat Bob en Max zo geworden zijn. Volgens Richards, die tijdelijk de voogdij kreeg toegewezen toen Mueller met drugsverslavingen worstelde, vinden de uitspattingen vaak plaats nadat de jongens bij hun echte moeder zijn geweest.

Het ligt dus allemaal aan Mueller. Gelukkig hebben ze nog een verantwoordelijke vader waar ze op kunnen bouwen...

NieuwsFilm

meest populair