Duncan Jones toont nieuwe concept art 'Warcraft'

De regisseur onthulde de ontwerpen tijdens de jaarlijkse Blizzon.

Regisseur en World of Warcraft-geek Duncan Jones' (Source Code) gaf tijdens de jaarlijkse Blizzcon een voorproefje van wat hij visueel hoopt te bereiken met de film Warcraft, die eind 2015 zal verschijnen in de bioscoop. Je kunt de onthulde concept art van de werelden Stormwind en Dalaran hieronder bekijken. Paula Patton en Colin Farrell zullen de hoofdrollen spelen in de gameverfiming.

Het Warcraft-universum is een rijke fantasie-setting, waarin het conflict tussen de Horde en de Alliance centraal staat. Sinds zijn debuut in 1994, heeft Warcraft een enorme hoeveelheid fans vergaard. De franchise is verantwoordelijk voor een groot aantal uiterst succesvolle videogames en een reeks populaire producten, zoals boeken, actiefiguren, kleding, stripboeken en bordspellen.

Warcraft zal geproduceerd worden door Thomas Tull en Jon Jashni van Legendary Pictures, maar ook Blizzard (de ontwikkelaar achter de Warcraft-spellen), heeft een flinke vinger in de pap. Het script komt uit de pen van Charles Leavitt.





NieuwsFilm

meest populair