Sacha Baron Cohen gooit oma van toneel in awardshow

Borat laat weer van zich horen.

Komiek Sacha Baron Cohen, bekend uit de film Hugo 3D (2011), heeft gisterenavond de uitreiking van de Bafta Los Angeles Britannia Awards op stelten gezet. Tijdens de uitreiking kregen allerlei bekende acteurs prijzen voor hun werk. Maar de aandacht ging toch vooral naar Cohen, bekend van onder meer Borat.

In het Hilton in Beverly Hills werden acteurs als George Clooney, Benedict Cumberbatch en sir Ben Kingsley in het zonnetje gezet. Op een gegeven moment kreeg Sacha Baron Cohen de Charlie Chaplin Award for Excellence in Comedy uitgereikt door een bejaarde dame in een rolstoel. Zij werd aangekondigd als de oudst levende acteur die in het echt nog met Chaplin had gewerkt. Sacha begon te tapdansen, gooide de vrouw uit haar rolstoel en reed het hulpmiddel van het podium af. Alles was uiteraard in scène gezet.

Andere acteurs namen hun award wat serieuzer in ontvangst. George Clooney kreeg de Stanley Kubrick-prijs en bedankte zijn 'familie' ervoor. "Ik sta erom bekend dat ik geen kinderen heb, maar ik heb wel een familie. Eentje van acteurs, regisseurs, schrijvers, managers, studio's en journalisten." De show wordt vanavond in de VS uitgezonden, meldt nieuwssite USA Today.



NieuwsFilm

meest populair