Algemeen

Voorlopig laatste film met Schwarzenegger

door FilmTotaal op 17.06.2004 om 12:07 in Algemeen
Arnold Schwarzenegger is voorlopig voor het laatst terug op het witte doek. In de re-make van de Jules Verne-klassieker 'Around the World in 80 Days', speelt de huidige gouverneur van Californië een Turkse prins. Een rol die ver ligt verwijderd van de actierollen waarmee de Oostenrijker bekend is geworden.

Prins Arnie is een playboy die is behangen met juwelen en onwelkome avances maakt naar schaars geklede buikdanseressen. Een rol die Schwarzenegger op het lijf lijkt te zijn geschreven, sinds de Republikein vorig jaar van ongewenste intimiteiten werd beschuldigd. Hij verontschuldigde zich daar toen publiekelijk voor en werd alsnog de nieuwe gouverneur.

De acteur had zijn kiezers gezworen dat hij niet meer in nieuwe films te zien zou zijn. Maar de rol van Turkse prins had Arnold net gefilmd, voordat hij besloot de politiek in te gaan. Bij de grote première van de film, waar Jackie Chan en Steve Coogan de hoofdrollen in spelen, schitterde Schwarzenegger afgelopen weekend door afwezigheid.

'Around the World in 80 Days' opent in Nederland op 12 augustus.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Davidson

Avatar

Tjah... Zo is Arnold nou...
Nou moet ie ook echt gaan stoppen met films!!!!
Hij is echt machtig van jongs af aan wou hij dingen worden wat ie maar wilde, en dat is em ook nog gelukt!!!!
Laat em maar nu mooi voor California zorgenT+)

Moviemagic

Avatar

Ergens bekruipt mij het gevoel dat "He'll be back".

lordhumangus

Avatar

Laat hem nou maar ophouden met films te maken voordat ie aan zijn einde van de filmcarriere te boek gaat als "flop op de top"

Davidson

Avatar

Moviemagic "Ergens bekruipt mij het gevoel dat "He'll be back"."


Hahahaha, das een goeie....

NieuwsFilm

meest populair