"Miley Cyrus rijp voor rehab"

Zelfs Robbie Williams maakt zich zorgen om rebellerende tienersterretje.

Zangeres en actrice Miley Cyrus (LOL, 2012) blijft de gemoederen bezig houden. Zanger en (voormalig) feestbeest Robbie Williams is de laatste ster die zich heeft uitgesproken over de wilde zangeres. Hij is bang dat Miley, net als hijzelf, in een afkickcentrum terecht komt.

"De wereld kijkt naar haar en praat over haar", zegt Robbie volgens Mirror. "En dat werkt verslavend. Maar de spotlights kunnen je ook in een kliniek doen belanden", zegt de zanger. Hij spreekt uit ervaring. "Ik heb het ook meegemaakt. Het maakt je kapot, en dat kan lang duren."

Volgens Robbie is Miley nog een kind dat rebelleert tegen haar vader en de muziekindustrie. "Het is de industrie die haar in het hokje van Hannah Montana heeft gestopt", zegt hij. Maar haar gedrag kan haar ook kapot maken. En daar is Robbie een beetje bang voor.

"Ze maakt goede platen, ze heeft een mooi lichaam en een prachtig gezicht. Miley is echt een goede popster. Maar de roem kan roet in het eten gooien. Het kan allemaal te veel worden. Zelfs voor de besten en de knapsten onder ons." Robbie hoopt dat het Miley allemaal bespaard blijft.

Hieronder de nieuwe clip van Miley:



NieuwsFilm

meest populair