Justin Timberlake heeft het gehad met negativiteit

Hij kreeg heel wat ellende over zich heen vanwege de geflopte film 'Runner Runner' en het bekritiseerde album 'The 20/20 Experience: 2 of 2'

Justin Timberlake is het zat dat zoveel journalisten negatieve verhalen over hem schrijven. Tijdens een interview met het Amerikaanse GQ uitte de zanger/acteur zijn frustraties.

"Waar komt die haat vandaan? Het is gewoon gemeen. Gelukkig heb ik geleerd hoe ik aardig kan blijven tegen mensen. Af en toe wil ik iedereen gewoon vermoorden"

Na de geflopte film Runner Runner kreeg Justin een boel ellende over zich heen. Filmblad Variety kwam met het artikel “Waarom Justin Timberlake zou moeten stoppen met acteren” en ook van zijn meest recente album The 20/20 Experience: 2 of 2 werd gehakt gemaakt.

"Dus omdat de film geen succes is moet ik stoppen met acteren? En aangezien mijn album niet op nummer één staat, had ik hem beter niet kunnen uitbrengen? Mensen die dat opschrijven zijn gewoon hufters..."

Ongeacht de negativiteit is Timberlake nog lang niet klaar met acteren of muziek maken.

"Mijn loopbaan is opgebouwd uit dingen waarvan men ooit zei dat ik ze niet zou kunnen. Ik ben van mening dat je af en toe gewoon risico's moet nemen."

NieuwsFilm

meest populair