Algemeen

Eerste poster Aronofsky's 'Noah'

Daarnaast later vandaag de volledige trailer!

door Jim Pedd op 14.11.2013 om 08:00 in Algemeen
Gisteren hadden we de eerste trailer tease van Darren Aronofskys Noah, zijn big budget Bijbel-film. Vandaag is er een nieuwe poster en later op de dag (rond vijf uur ’s avonds) hebben we de volledige trailer. Dat hoofdrolspeler Russell Crowe in de film niet bang is voor golven hadden we wel verwacht, en de poster bevestigt dat nog eens.
De film, waarin Crowe bijgestaan wordt door Emma Watson, Jennifer Connolly, Anthony Hopkins, Logan Lerman en Ray Winstone, gaat in april 2014 in première.

Dat die releasedatum toch zo snel nadert is nog best knap: studio Paramount en regisseur Aronofsky lagen eerder in de clinch over de film. Het testpubliek had niet positief gereageerd, en Aronofsky zou er niet happig op zijn veel te veranderen aan zijn product. Hoe dat precies af is gelopen zien we snel!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Sorry dat ik het zeg, maar deze poster vind ik echt wel lelijk. :Y:r

McGraig

Avatar

Darren Aronofsky en een big budget bijbelverhaal film. Ik ben er hééél erg nieuwsgierig naar. Tot op heden vind ik zijn films op zijn minst fascinerend maar waarom hij dit gemaakt heeft is me een raadsel. Het verhaal van Noach is puur symbolisch net als de meeste stukken uit de Bijbel. Hopelijk heeft Aronofsky het ook zo abstract benaderd; maar gezien het grote budget vrees ik het ergste. Als hij een poging gedaan heeft een realistische weergave te maken van de vermeende gebeurtenis is dat bij deze al mislukt. Tondeuses en naaimachines hadden ze in die tijd sowieso nog niet en de mens zag er 3000 jaar geleden niet eens zo beschaafd uit laat staan meer dan 10.000 jaar terug. En dat ze bekakt Engels spreken..... vooruit. Waarschijnlijk werd er toen alleen nog maar non verbaal gecommuniceerd. De poster had overigens net zo goed van een Hercules of Conan kunnen zijn. Over een paar jaar spuugt Aronofsky op deze film net als Kubrick dat later op Spartacus zou doen..... let maar op

PRIME

Avatar

Wat moet 'ie nou met een speer tegen een golf..

Sleepkills

Avatar

Het project van Aronofsky dat me tot dusver nog het minst aanspreekt. Ben groot fan van de man, maar zie niet in hoe dit net zo bijzonder als een Requiem, Fountain of Black Swan wordt.

SciFiFanaat

Avatar

Sleepkills "Het project van Aronofsky dat me tot dusver nog het minst aanspreekt. Ben groot fan van de man, maar zie niet in hoe dit net zo bijzonder als een Requiem, Fountain of Black Swan wordt."


Heb het zelfde gevoel maar ben wel toch ook wel zeer benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Een regisseur die tot nu toe weinig fout heeft gedaan, een geweldige cast (waaronder opnieuw Jennifer Connelly) en vaste componist Clint Mansell die waarschijnlijk weer voor kippevel momenten gaat zorgen.

The Fountain was voor veel mensen al een grote, onbegrijpelijke flop. Voor mij is het 1 van zijn beste films. Mocht deze film een financieele flop worden en ondanks dat het projekt me ook niet aanspreekt, gaat ik 'm toch zeker zien.

wallace

Avatar

Ik vind dit beetje een overdreven poster voor een bijbel verhaal.
Het lijkt nu net een soort avontuur/actie film te worden.

pmw84

Avatar

Behalve dat de poster gewoon NIET origineel is, kloppen die hele schaduwwerk ook niet. Als het stormt dan kan iemand geen "licht inval' op zijn lichaam hebben. altans niet zo fel als op deze foto dan :s

echt een lelijke poster, amateuristisch

Pete_027

Avatar

Thiver "Lekker origineel...

afbeelding"


Gezien het aantal films is het ook wel erg moeilijk om nog een originele filmposter te creëren.

YOLO

Avatar

Aronofsky gaat die strijd verliezen. Paramount is te machtig en is uiteindelijk bepaaldelijk wat er met deze film gaat gebeuren.

benjamin

Avatar

Origineel kun je de poster niet direct noemen, zie ook eerdere reacties. Verder is dit een poster die misschien wel goed past bij een soort standaard blockbuster, maar laat dat nu net het laatste zijn wat wij willen krijgen van Aronofsky.

M0vieFreak

Avatar

Ik ben benieuwd naar de trailer.

NieuwsFilm

meest populair