Colin Farrell praat over 'Warcraft'

Hij wil nog niet zeggen wie hij precies zal spelen in de gameverfilming.

Een paar maanden geleden werd aangekondigd dat Colin Farrell zo goed als zeker een rol zal gaan spelen in gameverfilming Warcraft. Tijdens een interview met IGN werd de acteur gevraagd naar het project en de status van de productie.

''Ik weet het niet precies, man. Ik heb het script gelezen, en het is geweldig... Duncan (Jones, red.) was cool. Ik heb een tijdje rondgehangen met Duncan en het script gelezen, dat ik erg goed vond. Ik weet niet wat de status van de film is of hoe ver ze zijn met het productieproces... Het is in ieder geval een wereld die ik nog niet heb verkend, een enorme fantasiewereld. Ik kan me niet eens voorstellen wat Duncan kan doen met een budget zo groot als dat van Warcraft, als je kijkt naar het kleine beetje geld dat hij nodig had om Moon te maken.''

Toen Farrell werd gevraagd welk personage hij wellicht zal spelen in de film, antwoordde de acteur als volgt:

''Mag ik dat wel zeggen? Ik denk dat ik dat beter niet kan doen, ik weet het ook eigenlijk helemaal niet! We hebben alleen maar gepraat met elkaar, en Duncan zei: er zit misschien iets bij voor jou! Waarop ik zei: catering? (lacht)''

Het Warcraft-universum is een rijke fantasie-setting, waarin het conflict tussen de Horde en de Alliance centraal staat. Sinds zijn debuut in 1994, heeft Warcraft een enorme hoeveelheid fans vergaard. De franchise is verantwoordelijk voor een groot aantal uiterst succesvolle videogames en een reeks populaire producten, zoals boeken, actiefiguren, kleding, stripboeken en bordspellen.

Warcraft zal geproduceerd worden door Thomas Tull en Jon Jashni van Legendary Pictures, maar ook Blizzard (de ontwikkelaar achter de Warcraft-spellen), heeft een flinke vinger in de pap. Het script komt uit de pen van Charles Leavitt.



NieuwsFilm

meest populair