Paul Feig ontwikkelt spinoff 'The Heat'

Sandra Bullock en Melissa McCarthy zullen waarschijnlijk niet te zien zijn in de film.

Een van de grootste successen van de afgelopen filmzomer was comedy The Heat. De film, geregisseerd door Paul Feig en met in de hoofdrollen Sandra Bullock en Melissa McCarthy bracht wereldwijd bijna 230 miljoen dollar op. Normaal zou je zeggen dat een sequel onvermijdelijk is, maar het is nu bekend geworden dat Feig eerst een spinoff zal ontwikkelen, waarin twee andere personages uit The Heat een hoofdrol in zullen spelen.

De twee personages in kwestie zijn Beth en Gina, twee familieleden van het personage van McCarthy, die we tegenkwamen in een van de grappigste scenes van de film, waarin Sandra Bullock flink aan de tand wordt gevoeld. Beth en Gina werden gespeeld door Jamie Denbo en Jessica Chaffin. Tricia McAlpin is al druk in de weer met het script en Feig zal op zijn minst de film produceren.

Feig zei het volgende over de twee actrices:

Jamie en Jessica zijn twee van de grappigste personen op deze aardbol. Ze namen twee kleine rollen in The Heat, en maakten er personages van die het waard zijn om een film rondom te maken. Ik kan niet wachten op Beth en Gina los te laten op het bioscooppubliek.''

Bekijk hieronder de trailer van The Heat:



NieuwsFilm

meest populair