Adam Driver ontkent Nightwing-geruchten voor 'Batman vs. Superman'

En bestuurt Batman in de film drones?

Iets meer dan een week geleden schreven we nog dat het personage Nightwing mogelijk voor zou komen in Batman vs. Superman. Dit zou dan gespeeld worden door Adam Driver, maar die ontkent de verhalen nu. Verder is er nog een verhaal over Batman.

"Nee. Niet dat ik weet, nee. Als je iets nieuws hoort, laat het me weten, dan weet ik het ook," reageerde hij op de geruchten. Dat gezegd hebbende, wilde Driver wel nog kwijt dat hij het erg vleiend vindt, dat mensen zijn naam noemen in verband met zo'n rol. "Ik bedoel, het zijn Batman en Superman, wie wil er niet meewerken in iets van die schaal, en met die personages. Dat is een geweldige wereld om in te zijn. Wie zou dat niet willen?"

The Wrap berichtte in het oorspronkelijke verhaal dat nog twee andere acteurs meedoen voor de rol. Dat Driver het gerucht ontkent, schept de gedachte dat dan iemand anders in de rij staat voor de rol. Als die in de film voorkomt uiteraard. De aankomende superheldenfilm van Zack Snyder zal volgens geruchten namelijk boordevol personages zitten.

Niet alleen keert Superman (Henry Cavill) terug in de film, ook Batman (Ben Affleck) maakt zijn opwachting in de film. Hij is een verbitterde oudere versie van het personage, mogelijk met een grijs pak en rijdende in een Cadillac. Maar ook Wonder Woman en The Flash zouden in de film voorkomen. Of er dan nog ruimte is voor Nightwing valt te bezien.

Overigens schreef een producent van Warner Bros., Daniel Alter, dat Batman in de film drones gebruikt. Meer details zijn niet bekend uiteraard.




NieuwsFilm

meest populair