Tweeling Charlie Sheen moet mogelijk weer verhuizen

Ze zijn een speelbal geworden in de ruzie tussen hun ouders.

De tweeling van Charlie Sheen en Brooke Mueller heeft het zwaar. De tweeling lijkt een speelbal geworden te zijn in de aanhoudende strijd tussen hun ouders. Op dit moment wonen ze bij Scott Mueller, de broer van Brooke, die door de rechter aangewezen is als hun voogd. Daardoor wonen ze vlakbij Brooke, en Sheen wil dat niet.

Om dat tegen te werken heeft hij een plan. Hij wil het huis waarin Brooke woont, waarvan hij nog altijd de eigenaar is, te koop zetten. Hij betaalde de 4,8 miljoen dollar die het huis gekost heeft. Dus kan hij Brooke van de ene op de andere dag uit huis zetten.

Daarom wil Scott als Sheen de plannen doorzetten, de tweeling meenemen naar Manhattan Beach, waar hij woont. Dat is ongeveer 20 mijl van waar ze nu wonen. Scott heeft verder een dochtertje van dezelfde leeftijd als de tweeling en is van plan hen op dezelfde school te zetten.

Wat Brooke betreft: voor haar maakt het niet uit waar Scott heen gaat. Van de rechter mag ze niet onder hetzelfde dak als de tweeling leven, dus moet ze verhuizen. Ze mag de kinderen op dit moment 3 dagen per week zien, en twee nachten.



NieuwsFilm

meest populair