Is Brittany Murphy vermoord?

Volgens haar vader in elk geval wel.

De plotselinge dood van Brittany Murphy in 2009 werd verklaard als een dood door natuurlijke oorzaken. Haar moeder en echtgenoot claimden iets anders, en nu heeft haar vader zijn eigen onderzoek gelanceerd. Hij zegt dat zijn dochter mogelijk vergiftigd is door een derde partij.

De actrice en haar echtgenoot Simon Monjack overleven beiden binnen vijf maanden van elkaar. Volgens de Los Angeles lijkschouwer was dat door longontsteking en bloedarmoede. Murphys vader heeft nu echter bloed, haar en weefsel laten testen. Volgens hem bevatten die delen extreem veel zware metalen en giffen.

Dat bleek uit een laboratoriumtest in Colorado, uitgevoerd door het Carlson Company. Er werden tien zware metalen gevonden, en de aanwezigheid daarvan zou zwaarder zijn dan volgens de WHO gezond is. ”Mijn dochter had geen anorexia en was geen junkie, zoals herhaaldelijk geschreven is. Brittany en Simon werden belachelijk gemaakt door The Hollywood Reporter, toen ze klaagden onder toezicht te staan en stelden te vrezen voor hun levens.”

”Ik zal niet rusten tot de waarheid over deze tragische gebeurtenissen verteld is. Er zal rechtvaardigheid zijn voor Brittany.”



NieuwsFilm

meest populair