Ook 'Captain America: The Winter Soldier' krijgt een crossover met televisie

Net als Thor: The Dark World, zien we ook van deze film de nasleep in 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'.

Marvel heeft de smaak op televisie nu ook flink te pakken. Op dit moment brengt de studio ons al in samenwerking met ABC Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., maar de studio werkt aan nog vijf andere televisieseries. Daarbij moet mogelijk een grote rol weggelegd worden voor crossovers. De vorige aflevering van Agents of S.H.I.E.L.D. was een crossover met Thor: The Dark World, maar dat blijkt slechts de eerste stap te zijn.

”We proberen de wereld uit te werken,” vertelde producent Jed Whedon in een interview. ”Marvel brengt ons veel bekende gezichten. We proberen de wereld van S.H.I.E.L.D. uit te breiden met zowel nieuwe als al bekende personages. Daarmee willen we de organisatie die we kennen uitbreiden en daar valt veel leuks mee te doen.”

Een van de manieren om een brug te bouwen tussen de films en de serie, is het maken van een crossover-aflevering. Dat gebeurde al met Thor: The Dark World, en zal volgens de broer van regisseur Joss Whedon ook met Captain America: The Winter Soldier gebeuren. Die film komt in april 2014 uit in de bioscopen, en de nasleep daarvan zal te zien zijn in de serie.

”Nick Fury zit in die film, en S.H.I.E.L.D. speelt er een rol in, dus we zullen zeker met de gevolgen van die film spelen,” vertelde Whedon. ”We hopen er iets cools van te maken.”

Tot slot ging Jed Whedon nog in op de terugkeer van het personage Agent Coulson (Clark Gregg). Dat is in de serie nog altijd een mysterie. ”We weten dat er veel theorieën zijn op het internet, en het is onmogelijk dat, wat wij zullen onthullen, niet op een bepaald moment omschreven wordt. We proberen een verrassende manier te bedenken om te onthullen wat er aan de hand is, of in elk geval de ontknoping ervan verrassend te maken.”



NieuwsFilm

meest populair