Geen nieuw onderzoek naar dood Brittany Murphy

De lijkschouwer ziet er geen brood in.

Recent werd nog geclaimd dat Brittany Murphy mogelijk vergiftigd zou zijn. De Los Angeles County lijkschouwer laat nu weten dat er geen plannen zijn om het onderzoek naar haar dood opnieuw te openen. Dat terwijl de vader van de actrice, Angelo Bertolotti, liet weten dat zijn dochter en haar echtgenoot mogelijk vergiftigd waren.

Die claims maakte hij op basis van een nieuw weefsel en bloedonderzoek, maar dat is niet overtuigend genoeg voor de lijkschouwer. "Het Los Angeles County Department of Medical Examiner-Coroner heeft geen plannen het onderzoek naar het overlijden opnieuw te openen. We blijven bij onze oorspronkelijke conclusies."

Dit ligt vooral aan de documenten die Bertolotti aangeleverd heeft. "We nemen dit zeer serieus." Maar onderzoeksresultaten hebben ze nog niet ontvangen. "We hebben nog geen testresultaten ontvangen, dus het is moeilijk op basis van claims in de media een onderzoek te heropenen."

Daar komt bij dat het onderzoek op basis van de haren van Murphy niet logisch is. "Enkel het verven van je haren kan al leiden tot hogere concentraties van giftige stoffen."



NieuwsFilm

meest populair