'Doctor Who'-trailer 'Mr. Peabody & Sherman'

Wie zag deze niet aankomen?

Rond de uitzending van Doctor Who's The Day of the Doctor, die werd uitgezonden in het kader van het vijftigjarige bestaan van de tv-serie, verscheen onderstaande 'Doctor Who'-trailer van de animatiefilm Mr. Peabody & Sherman van The Lion King en Stuart Little-regisseur Rob Minkoff. De trailer is duidelijk bedoeld als ode aan de populaire Britse tv-serie.

Stemmen in de volledige animatiefilm van van DreamWorks Animation worden onder meer geleverd door Ty Burrell (Peabody), Max Charles (Sherman), Ariel Winter (Penny) en Stanley Tucci (Leonardo da Vinci). Vanaf 26 februari in de Nederlandse bioscoop.


Mr. Peabody & Sherman is gebaseerd op een televisieserie uit de jaren 50 en 60 en draait om de uiterst slimme hond Peabody en zijn adoptiekind Sherman. Sherman krijgt geschiedenisles middels een door Peabody gemaakte tijdmachine. Samen met Shermans schoolvriendinnetje Penny reizen ze door de tijd en blijven ze steken in Egypte, waar Penny geen afscheid van kan nemen. Peabody moet ervoor zorgen dat hun aanwezig het toekomstige heden niet verstoord.

Mocht The Day of the Doctor je niets zeggen, hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair