Brad Pitt krijgt hartvormig eiland cadeau voor 50ste verjaardag

Kosten? 14 miljoen euro!

Vrouwlief Angelina Jolie heeft het een mooi cadeau gevonden voor de 50ste verjaardag van manlief Brad Pitt: een eiland in de vorm van een hart met daarop twee huizen ontworpen door Frank Lloyd Wright, Brads favoriete architect.

Het eiland Petra, 44.000 vierkante meter groot, ligt 75 kilometer buiten de kust van New York. Van zodra Angelina vernam dat het te koop stond, ging ze een kijkje nemen en was ze verkocht. Dat het eiland de vorm van een hart heeft en dat de twee huizen die het telt van de hand van Brads favoriete architect zijn, deed haar helemaal overstag gaan.

"Het eiland is ideaal voor romantische uitstapjes en gezinsvakanties", aldus een bron in The Mirror. Het kleinste huis werd opgetrokken in 1950, het hoofdhuis werd in 2008 gebouwd naar een plan van Wright.

Brad, een architectuurliefhebber, wordt op 18 december een halve eeuw oud. "Toen ik Charles Rennie Mackintosh en Frank Lloyd Wright ontdekte, veranderde dat mijn leven", liet hij zich enkele jaren geleden ontvallen.

In 2011 kocht Angelina Brad een waterval in Californië opdat hij er een huis over zou kunnen laten bouwen zoals Fallingwater, het huis dat Wright in 1939 bouwde.

Kosten? 14 miljoen euro...

Foto's verwijderd



NieuwsFilm

meest populair