"Tom Cruise op date met 18-jaar jongere Scientology-lid"

Nieuwe liefde niet ver van 'huis' voor Cruise?

Top-acteur Tom Cruise (51) lijkt een opvolgster voor Katie Holmes beet te hebben. Ver hoefde hij daar niet voor te zoeken: de achttien jaar jongere Laura Prepon vertoeft al een hele tijd in de Scientology-kringen waar ook hij zo van houdt. De actrice, die schittert in de tv-serie Orange is the new black, zou intussen al twee officiële dates achter de rug hebben.

"Tom kent Laura al verschillende jaren. Ze zitten in het vriendengroepje waar ook John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston toe behoren", aldus een bron in de Britse versie van vrouwenblad 'Grazia'. "Hij was altijd al gefascineerd door haar. Nu ze zo vaak op tv komt, voelt hij zich ook echt aangetrokken tot haar. Dus waagde hij zijn kans om haar mee uit te vragen."

Intussen volgden er al twee ontmoetingen in een restaurant met Scientology-roots in Hollywood. "Hij liet haar oppikken in een zeer oude wagen. Toen ze aankwamen, stond er al een fles merlot uit 1979 op de tafel. Ze hebben daar drie uur lang gelachen en grapjes gemaakt. Tom is duidelijk stapelverliefd, na dat afspraakje voelde hij zich in de negende in plaats van de zevende hemel. Daarna hadden ze op die plek ook nog een zondagse brunch. Enkele dagen later vergezelde ze hem naar een feestje in het huis van John en Kelly."



NieuwsFilm

meest populair