Algemeen

Judd Apatow regisseert 'Train Wreck'

Hij lijkt vol in te zetten op Comedy Central-ster Amy Schumer.

door Bram de Groot op 28.11.2013 om 14:07 in Algemeen
Ondanks dat Judd Apatows meest recente film This Is 40 matig werd ontvangen, zal de regisseur van onder meer The 40-Year-Old Virgin (2005) en Knocked Up (2007) en producent van vele andere komedies de nodige krediet hebben opgebouwd bij de komedieliefhebber. Apatow heeft zijn oog ondertussen laten vallen op een nieuwe regieklus: Train Wreck, een komedie waarvan werd verwacht dat hij deze alleen zou produceren.

De komedie is geschreven door Comedy Central-ster Amy Schumer, die ook de belangrijkste rol in de film zal gaan spelen. Train Wreck volgt een vrouw die niet 100% functioneert in de maatschappij, die haar leven weer op de rit wil krijgen.

Vermoedelijk wordt de film medio 2014 opgenomen, zodat het in 2015 in de bioscoop kan verschijnen. Voor wie Amy Schumer niet kent; 2 Girls 1 Cup!


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Blond en zo'n gebaar maken. Vreemd dat ze dan niet om de hoek staat, maar werkt in de filmindrustie. En nu begrijp ik waarom Kermit de Kikker zo enorm veel plezier had bij het kijken van 2 Girls 1 Cup.

Angelater

Avatar

Ik kan dat mens niet uitstaan, dus; :B

Frietgezicht

Avatar

Ken haar alleen van de Charlie Sheen-roast en toen was ze lekker grof,
En aangezien er een artikel vlak hieronder staat over vrouwtjes die te weinig hoofdrollen krijgen ga ik hier niet over klagen. Als ze maar dr tieten laat zien.

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Ken haar alleen van de Charlie Sheen-roast en toen was ze lekker grof,
En aangezien er een artikel vlak hieronder staat over vrouwtjes die te weinig hoofdrollen krijgen ga ik hier niet over klagen. Als ze maar dr tieten laat zien."
:E Ik weet niet of FT dit toelaat, maar bij deze iets wat daar bij in de buurt komt:
afbeelding
Ik heb haar bij diverse roasts gezien en ze is idd lekker grof, maar ze heeft ook wel wat goede stand-up comedy.
Dus wie weet wordt wel een leuke film.

Frietgezicht

Avatar

FT laat toch ook trailer toe van die nymphomaniacs ofzo dus zie geen problemen met deze pic ;)

Perrysh

Avatar

Grappig vrouwtje, gaat af en toe misschien nog ff over de schreef bij die roasts (wat ze zei tegen Steve-O kon echt niet), maar er zit in ieder geval wat gif in. En als je op het randje bivakkeert met je humor ga je er nu eenmaal wel eens overheen. Laat maar komen!

nieuwslaatste nieuws

meest populair