This Is 40 (2012)

The Sort-of Sequel to 'Knocked Up'

Veertig worden blijkt voor zowel de personages als het publiek niet leuk.
play

5,9 details

  • 134 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
134 Min Verenigde Staten

Een 'spin-off' van de film 'Knocked Up', die een kijkje geeft in het leven van Pete en Debbie. Ze zijn inmiddels ouder geworden en er is een hoop gebeurd. Voor hun inkomsten zijn ze afhankelijk van Debbie's kledingwinkel. Ze lopen daarnaast rond met de grote vragen des levens. ''Hebben ze wel de juiste keuzes gemaakt?'' ''Is dit hun plaats in de wereld?'' En: ''Is dit nu echt alles?'' Alle dromen die zij hadden als kind, alle mogelijkheden, is dat nu verpest door een simpel huwelijk en het nemen van wat kinderen?

Regie
Judd Apatow
Cast
Megan Fox, Paul Rudd, Jason Segel, Leslie Mann, Robert Smigel, Charlyne Yi, Maude Apatow, Iris Apatow, Annie Mumolo, Mackenzie Aladjem, D.A. Sandoval, Megan Grano, Hugh Fink, Tom Freund, Graham Parker.
Budget
$ 35.000.000
Opbrengst
$ 88.058.786
Release
21.12.2012
Release NL
21.02.2013
Release DVD
25.06.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Judd Apatow | Cast: Paul Rudd (Pete), Leslie Mann (Debbie), John Lithgow (Oliver), Megan Fox (Desi), Chris O’Dowd (Ronnie), Jason Segel (Jason), Melissa McCarthy (Catherine), Maude Apatow (Sadie), Iris Apatow (Charlotte), e.a. | Speelduur: 134 minuten | Jaar: 2012

Als schrijver, regisseur en producent heeft Judd Apatow de afgelopen jaren meegewerkt aan tientallen televisieseries en speelfilms. Zijn handelsmerk van humor met een grote bek maar een klein hartje is direct herkenbaar, en zorgde voor successen als The 40 Year Old Virgin, Superbad en Bridesmaids. Met zo’n indrukwekkend cv zou je bijna vergeten dat This Is 40 pas zijn vierde speelfilm als regisseur is. Als het ‘soort van’ vervolg op zijn Knocked Up uit 2007 volgt This is 40 het gezin van Pete en Debbie (de zus van Katherine Heigls personage uit Knocked Up).

This Is 40 speelt zich een aantal jaar na de gebeurtenissen van Knocked Up af. Pete en Debbie worden veertig, en vooral Debbie heeft het er maar zwaar mee. Bij hoog en laag blijft ze volhouden dat ze toch echt achtendertig is. Veertig worden is echter de minste van hun problemen. De twee hebben ook een hoop te stellen met hun ruziënde kinderen, die niet van hun gadgets los te branden zijn, geldproblemen, en een moeizame relatie met hun ouders.

alle artikelen (10)

This Is 40 Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

This Is 40

acties