Carice van Houten niet dol op seksscènes

Opvallend voor een actrice die zo vaak uit de kleren is gegaan.

Hoewel Carice van Houten in haar loopbaan al heel wat seksscènes heeft doorstaan, is de actrice er totaal geen liefhebber van. Ze sprak met Grazia en zei het volgende:

"Seksscènes zijn nooit heel leuk. Hoe ouder je wordt, hoe minder graag je ze wilt doen, maar het is nu eenmaal onderdeel van mijn vak"

Vooral de erotisch getinte sequenties in Hollywood vindt ze niet bepaald fijn. In Nederland is het allemaal iets minder erg aangezien iedereen Carice inmiddels wel kent.

"Ik zal daar meer grappen maken tijdens een ongemakkelijke seksscène. Dat doe ik in het buitenland niet, dat ligt daar veel te gevoelig. Het zijn van die eerste momenten op school waarvan ik heel onzeker word. Vinden ze me wel leuk? Zie ik er niet stom uit? Dat gevoel gaat helaas nooit weg."

In tegenstelling tot seksscènes kan Van Houten wel wennen aan het rondlopen op de rode loper, iets waar ze vroeger toch wel een beetje moeite mee had.

"Vroeger kon ik echt niet de rode loper op zonder een drankje, terwijl ik nu mijn hart niet eens meer voel kloppen. Alleen met een nieuwe vriend over de rode loper gaan, dat is wél weer eng."

Hiermee doelt ze uiteraard op haar nieuwe vriendje Kees van Nieuwkerk.

"Op de eerste plaats deden we het omdat we allebei een beetje gek werden van het gejaag op ons. Maar daarnaast zijn we natuurlijk ook gewoon heel erg verliefd op elkaar, dus natuurlijk wil je dat dan ook laten zien."



NieuwsFilm

meest populair