Video

Trailer 'Ninja II: Shadow Of A Tear' met Scott Adkins

Duidelijk een film voor de fan van de nodige vliegende karatetrappen.

door Bram de Groot op 29.11.2013 om 08:00 in Video
Hieronder zie je de trailer van de film Ninja II: Shadow Of A Tear, het vervolg op de film Ninja van regisseur Isaac Florentine, die ook het tweede deel voor zijn rekening heeft genomen. Ook de Engelse acteur en hoofdrolspeler Scott Adkins keert terug.

In Shadow Of A Tear is het leven van martial-arts meester Casey Bowman verwoest door een daad van geweld. In zijn zoektocht op wraak op de sinistere drugsbaron Goro moet hij een onzichtbare maar keiharde strijder worden.

Eind dit jaar verschijnt de film in de States. Een Nederlandse releasedatum is niet bekend.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kilian

Avatar

Hoewel het acteerwerk slecht op mij overkomt zien de vecht scenes er geweldig uit.

jaime91

Avatar

Kilian "Hoewel het acteerwerk slecht op mij overkomt zien de vecht scenes er geweldig uit."

Ja maar dit soort films ga je ook niet kijken om het prachtige acteerwerk of het fenomenale script. Deel 1 was al ontzettend cheesy en dat zal dit vervolg ook wel weer zijn maar dat neemt niet weg dat ze wel kunnen vermaken.

En de actiescenes zien er inderdaad wel weer heel goed uit. Nog beter dan in het eerste deel.

En ik zie Scott Adkins ook het liefst in dit soort films. Ik had bijvoorbeeld laatst ook Green Street 3 bekeken, en jezus christus wat was die film saai! Adkins moet gewoon doen waar hij het allerbeste in is en dat is ass kicken! Gelukkig doet hij dat weer in deze film, en is ie ook bezig met Undisputed IV! T+)

Decepticon

Avatar

jaime91 "Ja maar dit soort films ga je ook niet kijken om het prachtige acteerwerk of het fenomenale script. Deel 1 was al ontzettend cheesy en dat zal dit vervolg ook wel weer zijn maar dat neemt niet weg dat ze wel kunnen vermaken.

En de actiescenes zien er inderdaad wel weer heel goed uit. Nog beter dan in het eerste deel.

En ik zie Scott Adkins ook het liefst in dit soort films. Ik had bijvoorbeeld laatst ook Green Street 3 bekeken, en jezus christus wat was die film saai! Adkins moet gewoon doen waar hij het allerbeste in is en dat is ass kicken! Gelukkig doet hij dat weer in deze film, en is ie ook bezig met Undisputed IV! T+)"
Dit ziet er idd een stuk beter en een stuk spectaculairder uit, maar ik hoop dat het een ook beter film is. Want hoewel het 1e deel ook spectaculaire vechtscenes heeft, viel mij die film nogal tegen, ook zijn acteerwerk is erg slecht in die film. Het gaat uiteraard om de actiescenes, maar als iemand dan acteert als een houten plank, stoort mij dat toch wel bij het kijken.
Maar ik vind Adkins steeds beter acteren en zo te zien is dat in deze film ook het geval.
Ik kijk er wel naar uit, maar ik houd er rekening mee dat het weer tegen kan gaan vallen als het 1e deel.
Ik zie ook de corrupte politieagent van Only God Forgives voorbij komen op het eind!

Die Green Street 3 ben ik helemaal van op de hoogte. Dat is dus het kijken niet waard?
Ik kan me niet eens meer herinneen dat hij ook in Zero Dark Thirty een rolletje had.

En Undisputed 4, werkelijk waar? Waar heb je dat gelezen? Of heeft Adkins dat ergens vermeld ofzo? Want op een oud youtube filmpje liet hij nog weten dat deel 4 er niet kwam, met dank aan de downloaders!

EDIT: Ik heb het bericht gevonden via Adkins's Facebook pagina op Twitchfilm.

jaime91

Avatar

Decepticon "Die Green Street 3 ben ik helemaal van op de hoogte. Dat is dus het kijken niet waard?
Ik kan me niet eens meer herinneen dat hij ook in Zero Dark Thirty een rolletje had.

En Undisputed 4, werkelijk waar? Waar heb je dat gelezen? Of heeft Adkins dat ergens vermeld ofzo? Want op een oud youtube filmpje liet hij nog weten dat deel 4 er niet kwam, met dank aan de downloaders!

EDIT: Ik heb het bericht gevonden via Adkins's Facebook pagina op Twitchfilm."

Nee die vind ik echt niet de moeite waard. Ik had gehoopt met Adkins in de hoofdrol en na het lezen van die synopsis van het derde deel dat de film zich nog meer op het knokken ging richten. En er zitten wel een paar vechtscenes in die wel aardig zijn maar het is vooral veel saai drama wat mij in ieder geval niet kon boeien.

Het enige wat mij wel opviel is dat Adkins inderdaad geen slechte acteur is dus dat die film tegenvalt ligt niet eens zozeer aan hem. Ik vond het gewoon niet boeiend genoeg. En het eerste deel met Elijah Wood o.a. vind ik wel een hele sterke film trouwens.

En die Undisputed 4 komt er dus inderdaad. Adkins heeft ook nooit gezegd dat die er niet zou komen. Hij vertelde dat hij en Regisseur Isaac Florentine die graag wilde maken, maar toen niet wiste hoe ze dat financieel rond moesten krijgen omdat deel 3 te vaak illegaal gedownload was en ze daar te weinig aan verdient hadden. Maar blijkbaar is het ze dus toch gelukt. Dus Boyka komt minimaal nog 1x terug! T+)

Decepticon

Avatar

Goh ja, die 1e Green Street met Elijah Wood heb ik ook nog gezien, die was idd wel goed. Dat 2e deel heb ik nooit gezien, als er andere hoofdrolspelers in zitten, dan sla ik dat soort films meestal over. Maar ik sla deel 3 dan ook maar over, ik heb ook geen zin in een saai drama met Adkins.

Maar Boyka for the win, ik ga Adkins's Facebook pagina in vervolg zeker in de gaten houden! Ik ga volgende week direct de Undisputed trilogie eens weer kijken. Ik krijg daar spontaan weer zin in.

Rorschach

Avatar

Ik ga heel teleurgesteld zijn als Goro er niet zo uitziet.

afbeelding

Decepticon

Avatar

Rorschach "Ik ga heel teleurgesteld zijn als Goro er niet zo uitziet."
:?
Volgens mij zit je met je gedachten bij een verkeerde film, want Ninja heeft niks met Mortal Kombat te maken.

NieuwsFilm

meest populair