Tweede 'Gooische Vrouwen'-film in 2014

Cheryl en Martin Morero beleven een tweede bioscoop-avontuur.

Na het enorme succes van de film Gooische Vrouwen (2011), gebaseerd op de succesvolle gelijknamige tv-serie van Endemol Nederland, was het wachten op het bericht van een tweede film. Independent Films heeft nu via een persbericht bekend gemaakt dat het vervolg eind 2014 in de bioscoop te zien zal zijn.

De actrices Linda de Mol (Cheryl Morero), Lies Visschedijk (Roelien Grootheeze), Tjitske Reidinga (Claire van Kampen) en Susan Visser (Anouk Verschuur), acteur Peter Paul Muller (Martin Morero) en regisseur Will Koopman keren terug voor Gooische Vrouwen 2.

De eerste film trok in 2011 maar liefst 1.923.733 mensen, waarmee deze direct in de top 10 van beste Nederlandse films aller tijden kwam. De ruim 15 miljoen euro opbrengst is nog steeds de hoogst genoteerde voor een Nederlandse film.

De trailer van het eerste deel:


In de eerste Gooische Vrouwen zijn de vier vrouwen uit de gelijknamige tv-serie allemaal hun eigen kant op gegaan. Hun levens verlopen echter alles behalve soepel. De dames besluiten dat ze hard toe zijn aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk, waar ze zich realiseren hoe belangrijk hun vriendschap is. Samen staan ze sterk en proberen ze alles om de problemen thuis op te lossen.

NieuwsFilm

meest populair