'Sin City' televisieserie volgt op 'A Dame to Kill For'

Daarnaast komen er een 'Scream' serie en een miniserie over Stephen Kings 'The Mist'.

De release van Sin City: A Dame to Kill For ligt nog wel even in de toekomst, maar men blijkt veel vertrouwen in de film van regisseurs Robert Rodriguez en Frank Miller te hebben. Bob Weinstein vertelde dat er mogelijk een serie wordt gemaakt.

Tijdens een interview met de New York Times liet het studiohoofd van The Weinstein Company weten dat er aan diverse series rond een aantal projecten van zijn studio gewerkt wordt. Zo zal er voor MTV een pilot gemaakt worden gebaseerd op de Scream-films.

Verder komt er ook een 10-delige serie van Frank Darabont, gebaseerd op de filmversie van Stephen King-verhaal The Mist. Nieuw is ook de opmerking van Weinstein dat er nadat Sin City: A Dame to Kill For mogelijk een serie volgt.

Details zijn uiteraard schaars, al vertelde Bob Weinstein wel dat de serie gemaakt zal worden door Frank Miller en Robert Rodriguez, die dus ook de nieuwe film regisseren.

Sin City: A Dame to Kill For gaat in de Verenigde Staten op 22 augustus in première. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair