Henry Cavill over Ben Affleck als Batman in 'Man of Steel'-vervolg

Hij heeft er vertrouwen in dat het goed zal komen.

Het duurt nog een paar maanden voordat de productie van Batman vs. Superman van start gaat, maar een aantal details zijn alvast bekend. Zo weten we dat Henry Cavill de rol van Superman opnieuw speelt, en dat Ben Affleck gecast is als Bruce Wayne / Batman.

In een interview met TotalFilm ging Cavell kort in op zijn mening over het casten van Affleck. Hij gelooft dat het, ondanks de kritiek, wel goed zal komen.

”Ik weet zeker dat hij het goed gaat doen. Als filmmaker heeft hij zijn eigen stijl; hij kopieert niemand. En hij is erg vasthoudend geweest in zijn carrière. Hij heeft ups gehad, gevolgd door downs, en nu doet hij het weer erg goed,” vertelde Cavill. ”En ik denk dat het toont dat hij een sterk karakter heeft. Ik vind het geweldig om met hem samen te werken, want werk als dit vereist een sterk karakter. Dit werk vereist een bepaalde toewijding aan het werk, en een geloof in jezelf, en Ben heeft dat duidelijk.”

De film van regisseur Zack Snyder gaat in de Verenigde Staten op 17 juli 2015 in première. Naast Affleck en Cavill spelen ook Amy Adams, Diane Lane en Laurence Fishburne rollen.



NieuwsFilm

meest populair