Eerste trailer Christophe Gans' 'Beauty and the Beast'

De grote Franse verfilming 'La belle et la bête' van het bekende sprookje.

Hieronder zie je de eerste trailer van de Franse film La belle et la bête / Beauty And The Beast van regisseur Christophe Gans, bekend van films als Silent Hill (2006) en Crying Freeman (1995). Hoofdrollen worden vervuld door grote Franse namen als Vincent Cassel, Léa Seydoux en André Dussollier.

Deze nieuwe filmversie is uiteraard gebaseerd op het traditionele gelijknamige volksverhaal dat in 1740 werd opgeschreven door de Franse schrijfster Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve (1695-1755) in haar verhalenbundel La jeune amériquaine, et les contes marins. Vanaf 12 februari in de Franse bioscopen. In Nederland draait de film vanaf 24 april.


La belle et la bête speelt zich af in 1720. Een geruïneerde koopman moet met zijn zes kinderen, waaronder de vrolijke Belle, naar het platteland verhuizen. Als de koopman een roos steelt van het Beest wordt hij ter dood veroordeeld. Belle besluit de plaats in te nemen van haar vader. Eenmaal op het kasteel van het Beest aangekomen blijken de zaken er toch een stuk sprookjesachtiger aan toe te gaan.

NieuwsFilm

meest populair