'Ghostbusters III': Emma Stone niet, Jonah Hill misschien

Dit geplaagde project heeft nog een hele lange weg te gaan...

Hoewel de productie van Ghostbusters III maar niet van de grond lijkt te komen, gelooft Dan Aykroyd er nog steeds heilig in. Bill Murray, daarentegen, heeft vanaf het begin juist keiharde kritiek op het project. Het laatste dat we over de sequel hoorden was dat het scenario zou worden herschreven door Gene Stupinsky, Lee Eisenberg en Etan Cohen. Aykroyd zei destijds het volgende over het verhaal:

"Het wordt gebaseerd op onderzoek dat gedaan wordt naar deeltjesfysica door de jonge mannen en vrouwen van de Columbia University. Er wordt daar onderzoek gedaan dat… Ik kan zeggen dat de wereld, of de dimensie waarin we leven, en onze vier dimensies, lengte, hoogte, breedte en tijd, worden als het ware bedreigd door dat onderzoek. En de Ghostbusters, nieuwe Ghostbusters, moeten komen en het probleem aanpakken.”

Verder werden Emma Stone en Jonah Hill genoemd als mogelijke hoofdrolspelers, respectievelijk voor de personages Anna en Jeremy. Nu meldt Schmoes Know dat Stone sowieso niet mee zal gaan werken. Hill denkt er nog steeds over na. Er zal dus nog wat moeten gebeuren aangezien Sony heeft aangegeven dat Ghostbusters III alleen groen licht krijgt als er twee grote sterren aan meewerken.

Zijn er nog mensen die hier naar uitkijken?



NieuwsFilm

meest populair