Nieuwe zeer gewaagde poster 'Nymphomaniac'

Daarnaast een tweetal teaser posters voor de film van Lars von Trier.

Er zijn drie nieuwe posters vrijgegeven van het gewaagde tweeluik van regisseur Lars von Trier. Er is allereerst een echt gewaagde poster, waarop we Shia LaBeouf en Charlotte Gainsbourg. De poster komt van het eerste deel van Nymphomaniac. Daarin vindt de oude en charmante vrijgezelle Seligman (Stellan Skarsgård) op een dag een vrouw in een steegje. Het is Joe (Gainsbourg), die in elkaar geslagen is.

Seligman neemt haar mee naar huis en verzorgt haar wonden. Tijdens haar verblijf vertelt Joe hem over haar erotische leven, tot aan haar vijftigste levensjaar. Daarbij wordt haar jongere zelf gespeeld door Stacy Martin. Naar verluidt zullen we Martin vooral in de eerste film zien, en in de tweede film vooral Gainsbourg.



Naast bovenstaande poster, werd er nog een tweetal teaser posters vrijgegeven, die een pijnlijke suggestie hebben. De eerste daarvan is speciaal voor de eerste film gemaakt, de tweede voor de tweede film. Nymphomaniac: Part I gaat op 26 december in première; Part II op 9 januari.





NieuwsFilm

meest populair