Warner maakt filmversie 'Gilligan's Island'

Een serie uit de jaren '60 waarin een groep mensen strandt op een onbewoond eiland.

Warner Bros. lijkt op zoek te zijn gegaan in zijn immense collectie van televisieseries en films, en si daarbij de serie Gilligan’s Island tegengekomen. Deze serie was in de jaren ’60 op televisie te zien, en volgde zeven mensen die strandden op een onbewoond eiland.

De studio gaat een filmversie van die serie uitbrengen. Josh Gad, die te zien was in de biopic Jobs, is verantwoordelijk voor het scenario. Hij wordt daarbij geholpen door Benji Samit en Dan Hernandez, die beiden al eerder werkten met Gad aan de serie 1600 Penn.

Volgens de berichten zal Gad ook een rol gaan spelen in de film. Welke dat precies wordt is niet zeker, al zou het goed kunnen dat hij de titelrol speelt: Gilligan. Dat was in de serie een beetje een vreemd en onhandig personage, die door zijn onhandigheid continu op de zenuwen werkte van de kapitein van het schip.

Die kapitein probeert orde te bewaren op het eiland, maar botst daarbij continu met Gilligan. Vijf andere mensen zijn gestrand op het eiland, waaronder een miljonair en zijn vrouw, een professor, een filmster en een eenvoudig boerenmeisje.

Wanneer de filmversie uit zou moeten komen is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair