Video

Trailer 'Dragonball: Evolution', zoals deze had moeten zijn...

De kans is groot dat je het eens bent met Screen Junkies.

door Bram de Groot op 26.12.2013 om 11:05 in Video
In 2009 verscheen de film Dragonball Evolution van Final Destination-regisseur James Wong. Net als bij het latere The Last Airbender (2010) keken de fans er enorm naar uit. Het resultaat was echter uiterst teleurstellend. Rotten Tomatoes kwam uit op slechts 14% en de IMDb stemmers kwamen gezamenlijk tot een bedenkelijke 3,0. Screen Junkies trakteerden ons deze kerst op de 'Honest Trailer'.

Met personages als Roshi (Yun-Fat Chow), Piccolo (James Marsters), Goku (Justin Chatwin), Chi Chi (Jamie Chung) en Bulma (Emmy Rossum) noteerde Dragonball Evolution een kleine $60 miljoen bij een budget van $45 miljoen.

Hieronder de trailer, zoals deze had moeten zijn...


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Mijn enige verdediging is dat veel mensen een 'Dragon Ball Z' verfilming verwachtte, terwijl dit meer op de eerste serie gericht was. Maar zelfs dan faalt de film keihard :E Dat de Ki-aanvallen doorzichtig zijn was toch wel de laatste doorslag voor mij om deze film zo goed mogelijk te vergeten.

benjamin

Avatar

Ik denk dat de meesten liever hadden gehad dat er geen trailer was, want dat zou betekenen dat er ook geen film was.

Bluemeister

Avatar

Angelater "Mijn enige verdediging is dat veel mensen een 'Dragon Ball Z' verfilming verwachtte, terwijl dit meer op de eerste serie gericht was."


Slechte verdediging! Maar gelukkig zeg je erna dat de film keihard faalt, wat nog een understatement is! Deze film heeft net zo weinig met Dragonball te maken als met Dragonball Z. Dit is een regelrechte schande en belediging naar alles wat de Dragonball series is. Ik vind dit oprecht de slechte film die ik ooit heb gezien! Ook omdat alles zo verschrikkelijk slecht veranderd is ten opzichte van het originele materiaal.

Ik snap werkelijk waar niet dat de persoon die dit heeft geregisseerd, de film terug kan kijken en dan kan denken 'zo heb ik ff een goede film gemaakt joh' dan ben je echt geestelijk niet in orde. Laten ze die man aub opsluiten zodat hij nooit meer een film kan regisseren!

Bluemeister

Avatar

benjamin "Ik denk dat de meesten liever hadden gehad dat er geen trailer was, want dat zou betekenen dat er ook geen film was."


Voor het eerst in mijn leven ben ik het volledig maar dan ook volledig met je eens!

JamesBond

Avatar

Volgens mij moet ik heel blij zijn dat ik deze film nooit heb gezien Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Leuke Honest trailer en de film is idd zwaar bagger. Ook geen enkel karakter lijkt op de personages uit de serie.
Verwacht eigenlijk nooit meer sterke Dragonball Z-films en dat is toch jammer want de serie ga ik denk ik ook nooit meer kijken met 40 afleveringen gelul tussen elk gevecht.

Bluemeister

Avatar

Frietgezicht "Leuke Honest trailer en de film is idd zwaar bagger. Ook geen enkel karakter lijkt op de personages uit de serie.
Verwacht eigenlijk nooit meer sterke Dragonball Z-films en dat is toch jammer want de serie ga ik denk ik ook nooit meer kijken met 40 afleveringen gelul tussen elk gevecht."


Dan zou ik je aanraden om DBZ Kai te gaan kijken! Daar hebben ze heel veel filler weg gehaald.

Frietgezicht

Avatar

Bluemeister "Dan zou ik je aanraden om DBZ Kai te gaan kijken! Daar hebben ze heel veel filler weg gehaald."


Oh zelfs nooit van gehoord maar maybe ooit keertje kijken maar ligt nog te diep in mijn geheugen de serie dus geen reden om snel te kijken.

Alleen Dragonball GT had wel lekkere tempo. Frieza, Cell en Majin Buu probeerden iedereen dood te lullen.

Angelater

Avatar

Frietgezicht "Alleen Dragonball GT had wel lekkere tempo. Frieza, Cell en Majin Buu probeerden iedereen dood te lullen."

Buu sprak amper, dus dat lijkt me sterk ;)

Steenvoorden

Avatar

Er zijn zelfs films van uwe boll beter dan dit.

Frietgezicht

Avatar

Angelater "Buu sprak amper, dus dat lijkt me sterk ;)"


Die ene versie wel dat die niet dik was en voor Kid Buu. En toen lulde die aardig wat af.

Angelater

Avatar

Frietgezicht "Die ene versie wel dat die niet dik was en voor Kid Buu. En toen lulde die aardig wat af."

Nee hoor. Ik ben het er best mee eens dat Frieza en Cell hun klep maar niet konden houden, maar Super Buu? Nee. Die sprak misschien in de gehele serie 20-30 regels. Voornamelijk werd de hele saga volgegooid met uitgetrokken dingen zoals die Gohan opleiding. Daarnaast had je de Z-squad die het elke aflevering nodig vonden om 'We can't win,' en 'He's too strong,' te ouwehoeren. Daardoor kom je ook zo bij de 300 afleveringen :E

Frietgezicht

Avatar

Angelater "Nee hoor. Ik ben het er best mee eens dat Frieza en Cell hun klep maar niet konden houden, maar Super Buu? Nee. Die sprak misschien in de gehele serie 20-30 regels. Voornamelijk werd de hele saga volgegooid met uitgetrokken dingen zoals die Gohan opleiding. Daarnaast had je de Z-squad die het elke aflevering nodig vonden om 'We can't win,' en 'He's too strong,' te ouwehoeren. Daardoor kom je ook zo bij de 300 afleveringen :E"


Oh ja dacht dat die in die trainingswereld waar ze opgesloten raken ook aardig wat lulde. Maar was volgens mij idd meer die Gotrunks ofzo die bleef lullen.

KeesjeNL

Avatar

Zou het niet veel leuker zijn als de serie weer terugkomt, in de vorm van een remake? Dus zelfde karakters/tekenstijl met een licht aangepast verhaal, dat alles in een nieuw jasje?

NieuwsFilm

meest populair