TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Zaterdag 4 januari om 20:00 op RTL4
Regie: Brad Bird

In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet. Ethan Hunt komt in het geheim samen met zijn nieuwe team om de naam van IMF te zuiveren. Tijdens deze ondergrondse missie treedt het zogenaamde 'Ghost Protocol' in werking, waarbij hulp en contact met de buitenwereld onmogelijk zijn...
Bekijk de afbeelding

Inception (2010)

Zondag 5 januari om 20:00 op NET5

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een ervaren dief, de beste in zijn vakgebied. Dat vakgebied houdt in dat hij geheimen steelt uit het onderbewuste van z'n slachtoffers, terwijl zij zich in de droomstaat bevinden, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Dit maakt Cobb een gewilde speler op het vlak van bedrijfsspionage en tegelijkertijd een internationale vluchteling. Nu krijgt hij echter de kans om alles goed te maken: een laatste opdracht kan hem zijn leven teruggeven zoals het vroeger was, maar daarvoor moet hij het onmogelijke doen: in plaats van de diefstal van een idee moeten Cobb en zijn team een idee planten in iemands geest: inception. Dit is echter nog moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt, want ze worden gedwarsboomd door een tegenstander die op elke mogelijke zet van Cobb en zijn team anticipeert.
Bekijk de afbeelding

Shutter Island (2010)

Maandag 6 januari om 20:30 op RTL5

Shutter Island vertelt het verhaal van twee politieagenten, Teddy Daniels en Chuck Aule, die naar een afgelegen eiland voor de kust van Massachusetts worden gestuurd om de mysterieuze verdwijning van een moordenares uit de vestigingachtige psychiatrische instelling voor criminelen te onderzoeken.
Bekijk de afbeelding

When Harry Met Sally... (1989)

Dinsdag 7 januari om 20:30 op RTL8
Regie: Rob Reiner

Harry en Sally ontmoeten elkaar voor het eerst wanneer Sally Harry een lift geeft nadat ze beiden hun diploma-uitreiking van de Universiteit van Chicago hebben gehad. Ze zijn beiden op zoek naar de ware liefde maar hun relaties mislukken keer op keer jammerlijk. Na hun gezamenlijke autorit verliezen ze elkaar in eerste instantie uit het oog, maar komen elkaar daarna op de vreemdste plekken weer tegen.
Bekijk de afbeelding

Kate & Leopold (2001)

Woensdag 8 januari om 20:30 op RTL8

Kate is een moderne zakenvrouw in New York, anno nu. Leopold is de charmante derde hertog van Albany, anno 1867. Door een merkwaardig toeval belandt Leopold in onze tijd. Kate is gecharmeerd van de 'ouderwetse' Leopold die nog weet hoe het hoort.
Bekijk de afbeelding

The Matrix Reloaded (2003)

Donderdag 9 januari om 20:30 op Veronica

De machines hebben een verschrikkelijke doorbraak bereikt: ze hebben de locatie ontdekt van Zion, de laatste stad der mensen die dicht bij het centrum van de aarde verborgen ligt. De machines zijn van plan om zich in 72 uur een weg naar Zion te graven en deze stad vervolgens met behulp van duizenden Sentinels, de octopus-achtige kamikaze machines, uit deel 1, weg te vagen. De laatste hoop voor de mens ligt in het opsporen van de Sleutelmaker.
Bekijk de afbeelding

American Beauty (1999)

Vrijdag 10 januari om 20:40 op Canvas
Regie: Sam Mendes

Het leven van Lester Burnham heeft alle glans verloren, maar voor een nieuwe vonk zorgt het knappe vriendinnetje van zijn dochter. Met nieuw elan recht Lester de rug; hij doet voortaan waar hij zin in heeft, tot verbijstering van zijn echtgenote.


NieuwsFilm

meest populair